Anbefalet fotograf til gravid billeder

En personlig anbefaling er noget af det vigtigste for mig når jeg skal købe noget. Og jeg er så taknemlig til alle dem der har taget sig tid til at skrive et review omkring deres fotoshoot og billeder.

Nedenfor er et udkast fra kommende mødre, som allerede har fået taget gravidbilleder hos mig. 

Du kan se mine 100+ anmeldelser på Facebook her, fra en glad blanding af familier, brudepar, gravide, hestepiger, hundeejere og mere.

Vis mere

– Kira Hald

"Havde et super nemt fotoshoot med Christina. Området hun havde valgt var lige efter mit hoved (kendte ikke stedet i forvejen). Hun var nem at samarbejde med. Der er hurtig respons på mails og hurtig levering af det færdige resultat. Super oplevelse :-)" 

– Charlotte Mia Ejlertsen

"Mit ønske var at få nogle ganske naturlige billeder og med kun en uge til termin hvor alt er usikkert, fik Christina fikset en tid i kalenderen hurtigt. Da jeg ikke har erfaring med at få taget den slags billeder, var det super rart at Christina tog teten og fik det hele til at spille på en meget nem og positiv måde.  Hun fik hurtigt overbevist mig om, at hun havde styr på det hun lavede og bad mig stole på at det nok skulle blive godt. Og det gjorde det.  Jeg er glad for, at jeg fik sparket mig selv afsted - overskuddet var absolut ikke stort på dagen, men nogen gange skal man bare have et boost fra de rigtige mennesker og det fik jeg fra Christina. 5 stjerner herfra og de bedste anbefalinger 👌"

Camilla Tranberg Ottesen

“Jeg havde den mest fantastiske oplevelse med Christina. Fra første sekund vi (jeg og min mand) møder Christina føler vi os i gode hænder, så naturlig en kvinde med smil, hjerte varme og snakke tøjet iorden- så nervøsiteten forsvinder med det samme. syntes ikke jeg er fotogen men Christina får en til at føle sig til pas, smuk og som en model for en dag! Vil helt klart give 5 stjerner. ”

Natascha Nielsen

»Fantastisk fotograf! Min kæreste og jeg skulle have taget gravidbilleder og havde meget svært ved at vælge den rigtige til at tage billederne. Jeg faldt ved et tilfælde over Christinas hjemmeside og ringede derfor til hende. Fra første samtale følte jeg mig helt tryg ved hende og bestilte tid med det samme. Uden at vide helt hvad vi ville have mødte vi op hos Christina og fik taget de mest fantastiske billeder og havde en skøn oplevelse som vi ikke vil have været foruden. Der er ikke den ting som ikke kan lade sig gøre hos hende. Jeg vil klart anbefale alle at bruge hende og vi kommer igen til nyfødt billeder«.

– Laura Kruuse

"Vi har haft den bedste oplevelse med Christina. Hun var imødekommende, naturlig og man følte sig tryg under hele hendes fotografering selv med og uden tøj(gravid fotografering). Vi fik så mange gode billeder, at vi næsten ikke kunne vælge og der har Christina været meget tålmodig, så vi har kunne tænke og overveje i al den tid, vi havde brug for! Resultat blev så flotte billeder, som vi er taknemmelige for at have med os resten af livet... Af hjertet de bedste anbefalinger til Christina ♥"

– Elin Maria Jespersen
 

»Jeg fik taget gravidfoto hos Christina og det var en super god oplevelse. Jeg var lidt nervøs og genert inden jeg kom, men hun var bare så behagelig og det smittede virkelig af på mig. Så rosende og trygt at stå foran kameraet. Kan klart anbefales! Hele køreturen fra Hvidovre til Sorø værd«.

Lisa Kjer Andersen

“Super hurtig service (og nemt af få billederne)! Fantastisk kvalitet! Fornuftligt priser! Skøn personlighed! Professionalisme i høj grad, så det må blive 5 store stjerner herfra :-)” 

- Mie Essing Nørgaard
"Det var en super fed oplevelse - Christina er meget professionel og jeg følte mig super tilpas - virkelig rart, når man er højgravid og er fuld af hormoner. 

Christina får 5 stjerner af mig og jeg vender stærkt tilbage igen - samtidig med at jeg varmt kan anbefale hende til alle jeg kender! :)"

- Simone Vedsø Vestergaard

Min kæreste og jeg var til gravid photoshoot hos Christina. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Vi var helt afslappede i Christinas selskab, og hun er yderst professionel hele vejen igennem - både under og efter shootet. Vi fik foreviget min graviditet med nogle fantastiske billeder✨

- Katrine Rosenmejer
Christina er en virkelig sød og dygtig fotograf, som gør selve fotosessionen let og sjov - selv for os som ikke er vant til at få taget billeder ☺️ Jeg er helt vildt glad for de fantastisk flotte billeder jeg har fået ud af det! 😍
- Michelle Nybo Skjoldman 

Min svigerinde og jeg skulle have taget billeder af vores gravide maver og faldt over Christina Savage på nettet. Vi var til en start lidt skeptiske ift graviditetsfotos, da vi hurtig synes det kan blive for opstillet/for meget. Jeg må sige, at min forstilling blev gjort til skamme! Christina er bare super professionel og er rigtig god til, at skabe en rigtig hyggelig atmosfære, som fik os til at slappe af og nyde øjeblikkene foran kameraet og få det til at se rigtig naturligt ud. Jeg påtænker, at skulle have taget newborn billeder af min datter, når hun bliver født - Skal jeg det, så er der ingen tvivl om, at Christina skal tage dem - hun er SÅ dygtig. Mine varmeste anbefalinger herfra."

- Christina Engeler
- Mathilde Nif Rasmussen
Rigtig dygtig og sød fotograf! Man føler sig både godt tilpas og tryg i Christinas selskab.
- Ditte Vitek
"Christina har taget de mest fantastiske graviditetsbilleder af mig og min mave. Hun er dygtig, sød og har en masse gode ideer til opstillinger mm. Jeg havde en fest under hele fotograferingen! Christina får min varmeste anbefaling!"
- Kimmie Nissen

Hendes energi og gå på mod smitter af på en, og jeg glæder mig til at komme tilbage 👌🏼

- Kamilla Green Themsen  
"Jeg fik taget nogle rigtig fine billeder af mig som gravid. Christina gjorde at jeg følte mig i trygge hænder under hele forløbet😊 super service, kvalitet og levering 😊"

Adresse

Storgade 30 D
4180 Sorø, Denmark

Kontakt

E: fotograf@christinasavage.dk
TEL: +45 53 33 09 25