Anbefalet fotograf til gravid billeder

En personlig anbefaling er noget af det vigtigste for mig når jeg skal købe noget. Og jeg er så taknemlig til alle dem der har taget sig tid til at skrive et review omkring deres fotoshoot og billeder.

Nedenfor er et udkast fra kommende mødre, som allerede har fået taget gravidbilleder hos mig. 

Du kan se mine 100+ anmeldelser på Facebook her, fra en glad blanding af familier, brudepar, gravide, hestepiger, hundeejere og mere.

Vis mere

– Emma Pipaluk Namyslo

Super sød og helt vildt dygtig fotograf.  Det var en fantastisk oplevelse, jeg følte mig meget velkommen og super godt tilpas. Også har jeg fået de smukkeste graviditets billeder, jeg ser frem til at komme igen med min lille familie.

Varmeste anbefalinger herfra. ☺️

– Kira Hald

"Havde et super nemt fotoshoot med Søs (Christina). Området hun havde valgt var lige efter mit hoved (kendte ikke stedet i forvejen). Hun var nem at samarbejde med. Der er hurtig respons på mails og hurtig levering af det færdige resultat. Super oplevelse :-)" 

– Charlotte Mia Ejlertsen

"Mit ønske var at få nogle ganske naturlige billeder og med kun en uge til termin hvor alt er usikkert, fik Søs (Christina) fikset en tid i kalenderen hurtigt. Da jeg ikke har erfaring med at få taget den slags billeder, var det super rart at Søs tog teten og fik det hele til at spille på en meget nem og positiv måde.  Hun fik hurtigt overbevist mig om, at hun havde styr på det hun lavede og bad mig stole på at det nok skulle blive godt. Og det gjorde det.  Jeg er glad for, at jeg fik sparket mig selv afsted - overskuddet var absolut ikke stort på dagen, men nogen gange skal man bare have et boost fra de rigtige mennesker og det fik jeg fra Søs. 5 stjerner herfra og de bedste anbefalinger 👌"

Camilla Tranberg Ottesen

“Jeg havde den mest fantastiske oplevelse med Søs (Christina). Fra første sekund vi (jeg og min mand) møder Søsføler vi os i gode hænder, så naturlig en kvinde med smil, hjerte varme og snakke tøjet iorden- så nervøsiteten forsvinder med det samme. syntes ikke jeg er fotogen men Søs får en til at føle sig til pas, smuk og som en model for en dag! Vil helt klart give 5 stjerner. ”

Pernille Rosenquist

Jeg har været lidt i tvivl om jeg ville have taget gravidbilleder. Heldigvis bestemte jeg mig for at gøre det og Søs Savage kan kun anbefales.

Hun er så dygtig, positiv og behagelig. Hun skaber en rigtig god stemning hvor man føler sig godt tilpas, selvom man ikke er vant til at stå foran en fotograf. Hun ved virkelig hvad hun laver og man bliver guidet gennem det hele. Billederne er blevet meget bedre end jeg turde håbe på og det var svært at begrænse mig da jeg skulle vælge imellem dem. Vi kommer igen når vi skal have taget babybilleder 😍

Natascha Nielsen

»Fantastisk fotograf! Min kæreste og jeg skulle have taget gravidbilleder og havde meget svært ved at vælge den rigtige til at tage billederne. Jeg faldt ved et tilfælde over Søs (Christina) hjemmeside og ringede derfor til hende. Fra første samtale følte jeg mig helt tryg ved hende og bestilte tid med det samme. Uden at vide helt hvad vi ville have mødte vi op hos Søs og fik taget de mest fantastiske billeder og havde en skøn oplevelse som vi ikke vil have været foruden. Der er ikke den ting som ikke kan lade sig gøre hos hende. Jeg vil klart anbefale alle at bruge hende og vi kommer igen til nyfødt billeder«.

– Laura Kruuse

"Vi har haft den bedste oplevelse med Søs. Hun var imødekommende, naturlig og man følte sig tryg under hele hendes fotografering selv med og uden tøj (gravid fotografering). Vi fik så mange gode billeder, at vi næsten ikke kunne vælge og der har Søs været meget tålmodig, så vi har kunne tænke og overveje i al den tid, vi havde brug for! Resultat blev så flotte billeder, som vi er taknemmelige for at have med os resten af livet... Af hjertet de bedste anbefalinger til Søs ♥"

Louise Dyring Nordsby

De varmeste anbefalinger herfra!

Min kæreste og jeg var så spændte på denne oplevelse og gik fra studiet med en fantastisk følelse og oplevelse bag os ⭐️

Det er den dejligste stemning med den sødeste fotograf!

Vi er forelskede i resultatet og glæder os til vi skal besøge studiet igen når vores lille pige er kommet!

5 store ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra!

– Elin Maria Jespersen
»Jeg fik taget gravidfoto hos Søs (Christina) og det var en super god oplevelse. Jeg var lidt nervøs og genert inden jeg kom, men hun var bare så behagelig og det smittede virkelig af på mig. Så rosende og trygt at stå foran kameraet. Kan klart anbefales! Hele køreturen fra Hvidovre til Sorø værd«.
Lisa Kjer Andersen

“Super hurtig service (og nemt af få billederne)! Fantastisk kvalitet! Fornuftligt priser! Skøn personlighed! Professionalisme i høj grad, så det må blive 5 store stjerner herfra :-)” 

- Mie Essing Nørgaard
"Det var en super fed oplevelse - Søs (Christina) er meget professionel og jeg følte mig super tilpas - virkelig rart, når man er højgravid og er fuld af hormoner. 

Søs får 5 stjerner af mig og jeg vender stærkt tilbage igen - samtidig med at jeg varmt kan anbefale hende til alle jeg kender! :)"

- Simone Vedsø Vestergaard

Min kæreste og jeg var til gravid photoshoot hos Christina. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Vi var helt afslappede i Christinas selskab, og hun er yderst professionel hele vejen igennem - både under og efter shootet. Vi fik foreviget min graviditet med nogle fantastiske billeder✨

- Katrine Rosenmejer
Søs (Christina) er en virkelig sød og dygtig fotograf, som gør selve fotosessionen let og sjov - selv for os som ikke er vant til at få taget billeder ☺️ Jeg er helt vildt glad for de fantastisk flotte billeder jeg har fået ud af det! 😍
Laura Pimentel da Silva

Professionel, varm fotograf, der får én til at føle sig smuk og rigtig godt tilpas. Leverer et FLOT resultat.

Jeg skal helt sikkert forbi fotostudiet igen, når lillebror har meldt sin ankomst. 💚

Fem store ⭐⭐⭐⭐⭐ fra mig.

- Michelle Nybo Skjoldman 

Min svigerinde og jeg skulle have taget billeder af vores gravide maver og faldt over Søs (Christina) Savage på nettet. Vi var til en start lidt skeptiske ift graviditetsfotos, da vi hurtig synes det kan blive for opstillet/for meget. Jeg må sige, at min forstilling blev gjort til skamme! Søs er bare super professionel og er rigtig god til, at skabe en rigtig hyggelig atmosfære, som fik os til at slappe af og nyde øjeblikkene foran kameraet og få det til at se rigtig naturligt ud. Jeg påtænker, at skulle have taget newborn billeder af min datter, når hun bliver født - Skal jeg det, så er der ingen tvivl om, at Søs skal tage dem - hun er SÅ dygtig. Mine varmeste anbefalinger herfra."

- Christina Engeler
- Melanie M. Højer Schlaikjær 

Søs er super dygtig og super skarp! Jeg fik taget gravid billeder med en lille på 3 år der også skulle være med på billederne og hun formåede virkelig at skabe et godt rum at være i og få ham til synes det var sjovt at få taget billeder. Super hurtig og professionel, de varmeste anbefalinger herfra 😍🤗

- Mie Kirstine Bøge Pitzner-Christiansen
Jeg har fået graviditetsfotos hos Søs. Det var en fantastisk oplevelse - tænk, at være højgravid og alligevel føle sig som den smukkeste i hele verden. 
Søs får min varmeste anbefaling, og vi vender klart tilbage, når lillebror melder sin ankomst 💙
- Mathilde Nif Rasmussen
Rigtig dygtig og sød fotograf! Man føler sig både godt tilpas og tryg i hendes selskab.
- Ditte Vitek
"Søs (Christina) har taget de mest fantastiske graviditetsbilleder af mig og min mave. Hun er dygtig, sød og har en masse gode ideer til opstillinger mm. Jeg havde en fest under hele fotograferingen! Søs får min varmeste anbefaling!"
- Kimmie Nissen

Hendes energi og gå på mod smitter af på en, og jeg glæder mig til at komme tilbage 👌🏼

- Kamilla Green Themsen  
"Jeg fik taget nogle rigtig fine billeder af mig som gravid. Christina gjorde at jeg følte mig i trygge hænder under hele forløbet😊 super service, kvalitet og levering 😊"
- Nikoline Bjerregaard
Der blev taget mange gode billeder, så havde svært ved at begrænse mig. Er glad for jeg fik bestilt en tid hos Christina til at få taget billeder af min gravide mave. Vil varmt anbefale andre til at gøre det samme hos Søs (Christina).
- Kamilla Green Themsen  
"Jeg fik taget nogle rigtig fine billeder af mig som gravid. Christina gjorde at jeg følte mig i trygge hænder under hele forløbet😊 super service, kvalitet og levering 😊"

Adresse

Storgade 30 D
4180 Sorø, Denmark

Kontakt

E: info@savagefoto.dk
TEL: +45 53 33 09 25