• Søs har den fedeste udstråling! 🤩
  Fra første øjeblik min forlovede og jeg mødte hende, fik man bare følelsen af, hvilken fantastisk og sød kvinde hun er!
  Under shootet var hun bare så god til at hjælpe og forklare, hvordan vi skulle stå og hvor vi skulle stå og mere til – man kan ikke andet end føle sig vildt godt tilpas, og få en masse selvtillid foran kameraet, når man får taget billeder af hende! 🥰
  – Mette Bech
 • Mega positiv & unik oplevelse at blive foreviget af Fotograf Søs Savage. Jeg kan kun give en kæmpe anbefaling herfra. Hun er utrolig smilende & meget positiv, hvilket smitter af & giver en afslappende og rar stemning, som man kun kan føle sig godt tilpas i. Hun er utrolig dygtig til sit arbejde & jeg fik tilsendt de flotteste billeder. Skal jeg fotograferes igen bliver det af hende.

  Diana Ravn
 • Jeg kan kun anbefale Søs! Jeg har lige modtaget de fineste gravid billeder som Søs har taget. Jeg gik længe og var i tvivl om hvorvidt jeg skulle få taget fotos, da jeg har været usikker på min gravide krop. Søs var fantastisk til at give selvtillid både før, under og efter fotoshoot.
  Absolut den bedste oplevelse, og jeg glæder mig til at Søs skal tage billeder af lillemanden når han er ankommet 😍

  👍

  Jeanette Wistoft
 • Havde en skøn dag til gravidfotografering hos Søs. Der var bare god stemning lige fra start af, og hun har helt styr på at guide en og hjælpe bedst muligt. Hun kan varmt anbefales. Og billederne hun tog af mig, var bare super smukke ❤

  – Sofie Boes Holm

Anbefalet fotograf til gravid-, nyfødt- og familiebilleder

En personlig anbefaling er noget af det vigtigste for mig, når jeg skal købe noget. Og jeg er så taknemlig over alle jer, som har skrevet et review omkring jeres fotoshoot og billeder.

Nedenfor er et udkast fra nogle af de fantastiske mennesker, som allerede har fået taget billeder hos mig. 

Du kan se alle mine 300+ anmeldelser på Facebook her.

– Sussie Larsen

Jeg fik taget nogle vidunderlige graviditets billeder af Søs, både i hendes studie og i Sorø’s smukke natur.🤰

Jeg er SÅ glad for resultatet, det er nogle kanon smukke billeder. Jeg følte mig i gode hænder hele eftermiddagen. Søs er rigtig sød og naturlig, og det føltes ikke akavet at skulle posere foran kameraet – istedet følte jeg mig meget tryg og smuk!
Søs var også rigtig god til at spørge ind, snakke og gøre hele fotograferingen behagelig og hyggelig, det føltes som en dag med en god ven – og ikke bare kunde og fotograf! Det syntes jeg også billederne afspejler 😊🙏

Jeg vil helt klart anbefale Søs, og vender tilbage til et familie portræt engang i det nye år ❤️

Fotografierne blev givet i julegave til min skønne kæreste, som var mind blown og fuldstændig overrasket!

Maria Pranida
Søs var seriøst noget af sødeste og gav mig den bedste oplevelse nogensinde. Har været utryg med min gravide mave, men hun gjorde så man følte sig smuk, lækker og hot! Billederne blev så smukke og flotte. Og hendes udvalg af tøj.. wauw, havde jo lyst til at prøve dem ALLE!
 
Er så glad for at have fået forevigt min flotte gravititet!
Tak sødeste Søs😍
Diana Marcia Ravn
Mega positiv & unik oplevelse at blive foreviget af Fotograf Søs Savage. Jeg kan kun give en kæmpe anbefaling herfra. Hun er utrolig smilende & meget positiv, hvilket smitter af & giver en afslappende og rar stemning, som man kun kan føle sig godt tilpas i. Hun er utrolig dygtig til sit arbejde & jeg fik tilsendt de flotteste billeder. Skal jeg fotograferes igen bliver det af hende.
Lise Bitsch

Vi fik taget de flotteste graviditetsbilleder hos Søs! Det var en skøn oplevelse fra selve fotograferingen, hvor Søs fik os til at føle os godt tilpas foran kameraet, smukke smukke billeder, som vi kommer til at kigge på med glæde resten af vores liv – og super effektiv og behagelig efterbehandling (trods jul og børn i COVID hjemmepasning!) – og så kjolerne som man kan låne, wauw! Vil du gerne have taget smukke billeder af dig selv og din familie, så kan jeg meget varmt anbefale Søs Savage!

Simone Sidney Banzon

Jeg er det mest selvkritiske menneske og hader alle billeder af mig selv som ikke er et selfies. Men Søs fik mig til at føle som en ægte model.

Hun fik mig til at glemme alt om tid og sted og kamera. Jeg elsker resultatet og der skal for første gang nogensinde hænge billeder / billede mig i vores hjem som alle kan se 😍


Tusind tak for dig Søs . Du er det mest sødeste og dygtigste menneske der findes ❤️ Tak for den fedeste og uforglemmelige dag 😍❤️

Selda Tosun

AWESOME…. Helt unikke og perfekte gravidbilleder i topklasse!

Jeg kan simpelthen ikke rose Søs nok! Hun er det mest behagelig menneske med den VILDESTE energi. Hun er afsindigt dygtig og forstår virkelig at få folk til at slappe af, så man kan få de mest perfekte billeder.

Du kan virkelig mærke hendes passion for sit arbejde i det øjeblik du møder hende. Jeg har fået DANMARKS bedste gravidbilleder – det tør jeg simpelthen godt at sige 🙂

Jeg har igennem mit liv fået taget en del billeder hos forskellige fotografer,,, men SØS er i en helt anden TOP særklasse “she can do it”!

Jeg glæder mig allerede til at stå foran hendes linse igen når mine tvillinger kommer til verdenen. ❤

Hun får 1000 ⭐⭐⭐⭐⭐fra mig!

Josefine Andersen

“Vi havde den mest fantastiske eftermiddag med Søs, og fik taget nogle utroligt smukke billeder, som vil være værdifulde for os for altid!

Søs har en fantastisk energi der smitter, og man går fra fotoshootet i højt humør og følelsen af at kunne blive ved i timevis!

Den lange køretur var helt klart det værd, jeg vil til hver en tid bruge søs igen! Tusind tak Søs! ❤️

Nanna Ellevang Halbech

Kæmpe anbefaling herfra❤️ Jeg har netop modtaget de graviditetsbilleder, jeg har fået taget af Søs og jeg er ovenud lykkelig for resultatet 😍 Søs er enormt behagelig, imødekommende og professionel. Hun er sindssygt dygtig til det hun laver og formår virkelig at skabe et trygt rum, så man kan shine på sine billeder og stråle af selvtillid. Jeg vil anbefale alle at få foreviget babybulen hos Søs – jeg har hvertfald ikke fortrudt det et eneste sekund 🙏❤️

Pia Stoklund

At få en gravid til at føle sig 100% tilpas i sin krop og samtidig få dem til at ligne en million og fotomodel, det er noget Søs kan.


Jeg havde den bedste oplevelse med først at få lagt makeup af stylisten Maria og efterfølgende få taget en masse smukke billeder i forskellige kjoler. Søs kan bare få én til at føle sig fuldstændig hjemme foran kameraet👌🏻

Så de varmeste anbefalinger herfra❤️🌟❤️🌟❤️

– Charlotte Mia Ejlertsen

“Mit ønske var at få nogle ganske naturlige billeder og med kun en uge til termin hvor alt er usikkert, fik Søs (Christina) fikset en tid i kalenderen hurtigt. Da jeg ikke har erfaring med at få taget den slags billeder, var det super rart at Søs tog teten og fik det hele til at spille på en meget nem og positiv måde.  Hun fik hurtigt overbevist mig om, at hun havde styr på det hun lavede og bad mig stole på at det nok skulle blive godt. Og det gjorde det.  Jeg er glad for, at jeg fik sparket mig selv afsted – overskuddet var absolut ikke stort på dagen, men nogen gange skal man bare have et boost fra de rigtige mennesker og det fik jeg fra Søs. 5 stjerner herfra og de bedste anbefalinger 👌”

Nicole Bergstrøm

Fantastisk oplevelse! Søs er virkelig bare prof og har en vidunderlig energi. Man behøver ikke være nogen supermodel eller have prøvet det før, for hun er så god til at instruere én og skyde nogle fantastiske billeder. Alle de komplimenter man får, gør at man føler sig som en superstjerne 🤩 Man er i virkelig gode og trygge hænder hos Søs. Tak for et skønt shoot!

– Amela Bazdarevic

Jeg fik taget de lækreste graviditetsbilleder 🤰🏽hos Søs, som er så imødekommende og så behagelig, at hele oplevelsen bare var fantastisk🤗 Det er bare SÅ vigtigt, så det ikke ser opstillet ud og hun giver de bedste tricks og tips undervejs, så man kommer til at se bedst mulig ud💃🏼 Man behøver derfor ikke at have indøvet en masse udtryk derhjemme 😉 Hun får mine allervarmeste anbefalinger til enhver der ønsker en positiv og fantastisk oplevelse i afslappende omgivelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

– Cecillie Jordan

Søs er utrolig imødekommende. Jeg følte mig tryg i hendes selvskab med det samme, og var derfor ikke bleg for at smide tøjet til graviditetsbilleder.
Vil du have en fotograf der 100% er tilstede og lytter til dine behov og ønsker, så det Søs du skal vælge.
10 stjerner ud af 5 herfra!

– Nadia Duelund

Jeg ville gerne have nogle flotte billeder under min graviditet, jeg kunne kigge tilbage på, og være glad for.
Jeg fik det bedste indtryk af Søs Christina Savage, som er så professionel, imødekommende og nede på jorden – hvilket får en til at føle sig enormt tryg.
Der var SÅ mange gode billeder! Så helt klart en anbefaling fra min side!

Mette Bech
Søs har den fedeste udstråling! 🤩
Fra første øjeblik min forlovede og jeg mødte hende, fik man bare følelsen af, hvilken fantastisk og sød kvinde hun er!
Under shootet var hun bare så god til at hjælpe og forklare, hvordan vi skulle stå og hvor vi skulle stå og mere til – man kan ikke andet end føle sig vildt godt tilpas, og få en masse selvtillid foran kameraet, når man får taget billeder af hende! 🥰
Hvis man går med tanken om at få taget graviditetsbilleder, så vil jeg virkelig anbefale at man vælger hende! Hun har bare styr på det og der er bare sådan et lækkert flow igennem det hele, plus hun har den lækreste garderobe fyldt med smukke kjoler🤩
Man kan ikke andet end glæde sig til at se billederne – for tro mig, de bliver bare SÅ smukke! 😍
Janni Krygermeier

Fantastisk fotograf. Giver sig tid til og tage billeder. Hjælper en til og stå helt perfekt. Så man kan få de mest fantastiske billeder. Man slapper af i det, og er jo mega vigtigt for og få de beste billeder. Klart klart anbefales herfra

Camilla Tranberg Ottesen

“Jeg havde den mest fantastiske oplevelse med Søs (Christina). Fra første sekund vi (jeg og min mand) møder Søsføler vi os i gode hænder, så naturlig en kvinde med smil, hjerte varme og snakke tøjet iorden- så nervøsiteten forsvinder med det samme. syntes ikke jeg er fotogen men Søs får en til at føle sig til pas, smuk og som en model for en dag! Vil helt klart give 5 stjerner. ”

Lea Andersen

Få den mest fantastiske foto oplevelse hos Søs! Jeg havde fornøjelsen af at blive fotograferet både som gravid og med min lille nyfødte pige. Begge shoots var fantastiske, sjove og smukke. Med Søs’ erfaring og professionalisme, får hun oplevelsen til at ske indenfor trygge rammer og følelsen af lækkerhed er et element der er eksisterende under hele shoot’et. Jeg kan varmt anbefale Søs 🌟

Mona Knirke Rasmussen
Efter at have hørt og set rigtig meget godt om Søs, valgte jeg at få taget graviditetsfotos hos hende!
 
Jeg var lidt nevøs for om jeg nu også ville tage mig godt ud på billederne, da man jo føler sig lidt som en flodhest som gravid, men jeg havde en helt fantastisk dag fra start til slut! Søs er rigtig godt til at få en til at føle sig godt tilpas, og få et rigtig flot og naturligt smil frem! Vi havde så mange gode billeder at vælge imellem, at vi endte med at betale lidt mere for et bar billeder ekstra! 😍
 
At væge Søs som fotograf er har helt sikkert været det bedste valg jeg kunne tage! 🙏🏻❤️
Pernille Rosenquist

Jeg har været lidt i tvivl om jeg ville have taget gravidbilleder. Heldigvis bestemte jeg mig for at gøre det og Søs Savage kan kun anbefales.

Hun er så dygtig, positiv og behagelig. Hun skaber en rigtig god stemning hvor man føler sig godt tilpas, selvom man ikke er vant til at stå foran en fotograf. Hun ved virkelig hvad hun laver og man bliver guidet gennem det hele. Billederne er blevet meget bedre end jeg turde håbe på og det var svært at begrænse mig da jeg skulle vælge imellem dem. Vi kommer igen når vi skal have taget babybilleder 😍

– Laura Kruuse

“Vi har haft den bedste oplevelse med Søs. Hun var imødekommende, naturlig og man følte sig tryg under hele hendes fotografering selv med og uden tøj (gravid fotografering). Vi fik så mange gode billeder, at vi næsten ikke kunne vælge og der har Søs været meget tålmodig, så vi har kunne tænke og overveje i al den tid, vi havde brug for! Resultat blev så flotte billeder, som vi er taknemmelige for at have med os resten af livet… Af hjertet de bedste anbefalinger til Søs ♥”

Natascha Nielsen

»Fantastisk fotograf! Min kæreste og jeg skulle have taget gravidbilleder og havde meget svært ved at vælge den rigtige til at tage billederne. Jeg faldt ved et tilfælde over Søs (Christina) hjemmeside og ringede derfor til hende. Fra første samtale følte jeg mig helt tryg ved hende og bestilte tid med det samme. Uden at vide helt hvad vi ville have mødte vi op hos Søs og fik taget de mest fantastiske billeder og havde en skøn oplevelse som vi ikke vil have været foruden. Der er ikke den ting som ikke kan lade sig gøre hos hende. Jeg vil klart anbefale alle at bruge hende og vi kommer igen til nyfødt billeder«.

Louise Dyring Nordsby

De varmeste anbefalinger herfra!

Min kæreste og jeg var så spændte på denne oplevelse og gik fra studiet med en fantastisk følelse og oplevelse bag os ⭐️

Det er den dejligste stemning med den sødeste fotograf!

Vi er forelskede i resultatet og glæder os til vi skal besøge studiet igen når vores lille pige er kommet!

5 store ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra!

Mia Lee Sørensen

Søs har min fulde anbefaling. Meget professionelt arbejde og har en utrolig energi under sit arbejde. Fik taget de smukkeste gravidfotos, som jeg er mere end tilfreds med. Hun er bestemt en fotograf vi vil bruge i fremtiden.

– Elin Maria Jespersen

»Jeg fik taget gravidfoto hos Søs (Christina) og det var en super god oplevelse. Jeg var lidt nervøs og genert inden jeg kom, men hun var bare så behagelig og det smittede virkelig af på mig. Så rosende og trygt at stå foran kameraet. Kan klart anbefales! Hele køreturen fra Hvidovre til Sorø værd«.

Melek Rabia Karakus

Søs er en fotograf i verdensklasse og er enorm professionel og kærlig. Du føler, du er den smukkeste foran hendes kamera med alle hendes søde ord. Jeg anbefaler hende virkelig ❤️

Melek Rabia Karakus

Søs er en fotograf i verdensklasse og er enorm professionel og kærlig. Du føler, du er den smukkeste foran hendes kamera med alle hendes søde ord. Jeg anbefaler hende virkelig ❤️

Cristina Isabella Rose Søgaard
Jeg fik taget graviditets fotos hos Søs og det var alt jeg havde drømt om ☘️ hun får en til at føle sig velkommen fra første sekund og tager uden tvivl de smukkeste billeder. ☺️
Jeg kan uden tvivl, varmt anbefale Søs hvis du vil have en dag fyldt med de aller bedste minder ❤️
Mette Sandholdt
Helt fantastisk oplevelse! 😍
Jeg var lidt nervøs for hvordan det ville være, da jeg ikke er typen der bryder mig om at få taget billeder.
Men jeg følte mig super godt tilpas, fantastisk smuk og lækker i Søs’ selvskab. Hvilket jeg ikke har følt længe igennem graviditeten.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger. ❤️
Det er alle pengene værd. 🙏🙏👍👍
Lisa Kjer Andersen

“Super hurtig service (og nemt af få billederne)! Fantastisk kvalitet! Fornuftligt priser! Skøn personlighed! Professionalisme i høj grad, så det må blive 5 store stjerner herfra :-)” 

Anna Kirstine Jensen
Søs super dygtig og har helt styr på hvordan du tager dig bedst ud på billederne. Derudover har hun de skønneste kjoler, et lækkert studie og de smukke omgivelser lige i “baghaven” perfekt til billeder i naturen, og ved fantastiske gamle bygninger.
Så en kæmpe varm anbefaling her fra.
1
Asalia Basiri

Jeg anbefaler helt klart Søs, det er der slet ingen tvivl om 😘 Min mand og jeg havde en helt fantastisk oplevelse til vores gravid-fotoshoot og følte os helt høje af glæde efterfølgende! Det kan vi takke Søs for med hendes utrolig professionelle indstilling, tålmodighed, glæde og latter 💐

Louise Hyldal
Kæmpe anbefaling. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Virkelig professionel og dygtig til sit arbejde.
Man bliver taget imod af det sødeste og varmeste sind og man føler sig endnu smukkere gravid når man går ud af døren igen🤰🏼
Jeg har nu de smukkeste minder på billeder fra min graviditet, takket være Søs👌🏼😍
1
Sanne Hensrik
Søs giver en helt fantastisk oplevelse😍
Hun var smilende, glad og virkelig imødekommende🤩
Hun giver én selvsikkerheden til at man bare ser hamrende godt ud 👫🏼
Søs kan helt klart anbefales og vi vil klart brug hende når lille pigen kommer ud 👶🏻
Melanie Cecilie Hoff Petersen
Søs giver en helt fantastisk oplevelse, som man sent vil glemme! 🤩
Hun var smilende, glad og virkelig imødekommende, da min kæreste og jeg mødte ind til fotoshootet. Hun giver én selvsikkerheden til at man bare ser hamrende godt ud på billederne, som man virkelig også gør, når man ser de færdige resultater 😍😉
Søs kan helt klart anbefales og vi vil klart tænke på hende, næste gang vi skal have taget billeder 🥰
Fotograf Søs Savage
Regitze Martinez Ørnfeld

Søs er den mest positive og imødekommende fotograf! Jeg følte mig så godt tilpas i hendes nærvær! Hun gav så god feedback at jeg følte mig som en super model!! Resultatet var over ALT forventning!! De smukkeste naturlige billeder!! Jeg kan kun anbefale Søs til ALLE 😍👏🏽❤️

Natasia Styrk Baasch

Helt fantastisk oplevelse! Jeg følte mig tyk og væske fyldt og vidste ikke om det at få taget billeder var noget for mig, men da jeg trådte ind i Søs’ studie var alt bare så naturligt, hendes engagement og måde at agere på, gjorde at man lyn hurtigt glemte alt usikkerheden og istedet bare følte sig smuk. Jeg glemte alt om appelsinhud og væske depoter, dobbelthage og alle de ekstra kage kilo fra mange måneders craving. Det var så behagelig en oplevelse og på ingen måde grænse overskridende. Hun får en til at føle sig godt til pas, smuk og unik. Billederne er fantastiske og hun ramte lige det som jeg havde i tankerne og mere til! Hun opfordrede mig til at prøve noget jeg ikke troede var mig, men de billeder er de aller smukkeste! Jeg har sjældent følt mig så smuk, som hun fik mig til. Hendes måde at være på giver en selvtillid som skinner igennem på billederne! Kæmpe stor anbefaling her fra 😍📸

Helene Ladegaard
Søs er simpelhen så professionel, og har det vildeste drive.
Hun har 100% styr på hvad hun laver og ved nøjagtig hvad hendes kunder ønsker sig.
Jeg har fået de smukkeste billeder, lige som jeg drømte om, så kan kun give mine varmeste anbefalinger!
Isabell Eibye Andersen

Fantastisk oplevelse at føle sig som en stjerne for en dag😍 især når man er højgravid🤰🏼 Søs er sød, varm og får en til at føle sig godt tilpas & velkommen fra man træder ind i studiet🥰 Hvis man overvejer at få taget graviditetsbilleder ville jeg anbefale andre at vælge hende♥️

– Michelle Nybo Skjoldman

Min svigerinde og jeg skulle have taget billeder af vores gravide maver og faldt over Søs (Christina) Savage på nettet. Vi var til en start lidt skeptiske ift graviditetsfotos, da vi hurtig synes det kan blive for opstillet/for meget. Jeg må sige, at min forstilling blev gjort til skamme! Søs er bare super professionel og er rigtig god til, at skabe en rigtig hyggelig atmosfære, som fik os til at slappe af og nyde øjeblikkene foran kameraet og få det til at se rigtig naturligt ud. Jeg påtænker, at skulle have taget newborn billeder af min datter, når hun bliver født – Skal jeg det, så er der ingen tvivl om, at Søs skal tage dem – hun er SÅ dygtig. Mine varmeste anbefalinger herfra.”

– Ditte Vitek

“Søs (Christina) har taget de mest fantastiske graviditetsbilleder af mig og min mave. Hun er dygtig, sød og har en masse gode ideer til opstillinger mm. Jeg havde en fest under hele fotograferingen! Søs får min varmeste anbefaling!”

– Mie Essing Nørgaard
“Det var en super fed oplevelse – Søs (Christina) er meget professionel og jeg følte mig super tilpas – virkelig rart, når man er højgravid og er fuld af hormoner. 

Søs får 5 stjerner af mig og jeg vender stærkt tilbage igen – samtidig med at jeg varmt kan anbefale hende til alle jeg kender! :)”

– Christina Engeler

Min oplevese med Søs (Christina) var rigtig god, hun er dejlig i møde kommende, og super sød. Hun er god til at hjælpe en med at få taget nogle skønne og sjove billeder, og så er humøret bare vidunderligt hos hende! Kan ihvertfald varmt anbefalge hende! Hun er en skøn person og laver et godt stykke arbejde! 

Camilla Fahlenkam Svarrer
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Søs 😍
Jeg fik taget billeder af min gravide mave og hun fik bare følelsen frem i en at man var flot og lækker og følte sig mega velkommen og tryg i hendes omgivelser 😍
Jeg er 110 % tilfreds med det arbejde 😍😍
– Kimmie Nissen

Hendes energi og gå på mod smitter af på en, og jeg glæder mig til at komme tilbage 👌🏼

– Simone Vedsø Vestergaard

Min kæreste og jeg var til gravid photoshoot hos Christina. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Vi var helt afslappede i Christinas selskab, og hun er yderst professionel hele vejen igennem – både under og efter shootet. Vi fik foreviget min graviditet med nogle fantastiske billeder✨

– Melanie M. Højer Schlaikjær

Søs er super dygtig og super skarp! Jeg fik taget gravid billeder med en lille på 3 år der også skulle være med på billederne og hun formåede virkelig at skabe et godt rum at være i og få ham til synes det var sjovt at få taget billeder. Super hurtig og professionel, de varmeste anbefalinger herfra 😍🤗

Ninna Rostgaard Larsen
Utrolig sød og smilende fotograf. Yderst professionel ift. guidning af positioner, rette på tøj mm. Derudover er hun rigtig sød til at fortælle hvor smuk man er, hvor god man er osv.
Kan varmt anbefale Søs til at tage dine gravid billeder 😍👌👍
– Katrine Rosenmejer

Søs (Christina) er en virkelig sød og dygtig fotograf, som gør selve fotosessionen let og sjov – selv for os som ikke er vant til at få taget billeder ☺️ Jeg er helt vildt glad for de fantastisk flotte billeder jeg har fået ud af det! 😍

– Mie Kirstine Bøge Pitzner-Christiansen

Jeg har fået graviditetsfotos hos Søs. Det var en fantastisk oplevelse – tænk, at være højgravid og alligevel føle sig som den smukkeste i hele verden. 
Søs får min varmeste anbefaling, og vi vender klart tilbage, når lillebror melder sin ankomst 💙

– Nikoline Bjerregaard

Der blev taget mange gode billeder, så havde svært ved at begrænse mig. Er glad for jeg fik bestilt en tid hos Christina til at få taget billeder af min gravide mave. Vil varmt anbefale andre til at gøre det samme hos Søs (Christina).

Laura Pimentel da Silva

Professionel, varm fotograf, der får én til at føle sig smuk og rigtig godt tilpas. Leverer et FLOT resultat.

Jeg skal helt sikkert forbi fotostudiet igen, når lillebror har meldt sin ankomst. 💚

Fem store ⭐⭐⭐⭐⭐ fra mig.

Emilie Sylvest Stryger Larsen

Varmeste anbefalinger herfra! Tryg og dejlig oplevelse ❤️

– Emma Pipaluk Namyslo

Super sød og helt vildt dygtig fotograf.  Det var en fantastisk oplevelse, jeg følte mig meget velkommen og super godt tilpas. Også har jeg fået de smukkeste graviditets billeder, jeg ser frem til at komme igen med min lille familie.

Varmeste anbefalinger herfra. ☺️

Adresse

Storgade 30
4180 Sorø, Denmark