• Hun er fantastisk til at skabe en god atmosfære, få en til at føle sig godt tilpas foran linsen (især rart når man har 20 dage tilbage til termin og føler sig som en kæmpe hval😅😂). Det er helt sikkert ikke sidste gang min kæreste og jeg har fået taget billeder hos Søs Savage! Vi er elle vilde med resultatet! 😍 Vi takker endnu en gang for et flot stykke arbejde, TAK

  – Steffani Norberg
 • Helt igennem fantastisk oplevelse og de flotteste billeder. Kan klart anbefale Søs Savage og vil bruge Hende igen hvis jeg skal ha taget nye billeder.

  – Tanja Seemann Jensen
 • Virkelig sød, prof og fantastisk!!! Kanon oplevelse og de mest magiske og smukke billeder😍❤ kan bestemt anbefale Søs👍👍

  – Cathrine Michulec Nørup
 • Havde en skøn dag til gravidfotografering hos Søs. Der var bare god stemning lige fra start af, og hun har helt styr på at guide en og hjælpe bedst muligt. Hun kan varmt anbefales. Og billederne hun tog af mig, var bare super smukke ❤

  – Sofie Boes Holm

  Anbefalet fotograf til gravid billeder

  En personlig anbefaling er noget af det vigtigste for mig når jeg skal købe noget. Og jeg er så taknemlig til alle dem der har taget sig tid til at skrive et review omkring deres fotoshoot og billeder.

  Nedenfor er et udkast fra kommende mødre, som allerede har fået taget gravidbilleder hos mig. 

  Du kan se mine 180+ anmeldelser på Facebook her, fra en glad blanding af gravide, familier, brudepar, konfirmander og mere.

  Vis mere
  – Sussie Larsen

  Jeg fik taget nogle vidunderlige graviditets billeder af Søs, både i hendes studie og i Sorø’s smukke natur.🤰

  Jeg er SÅ glad for resultatet, det er nogle kanon smukke billeder. Jeg følte mig i gode hænder hele eftermiddagen. Søs er rigtig sød og naturlig, og det føltes ikke akavet at skulle posere foran kameraet – istedet følte jeg mig meget tryg og smuk!
  Søs var også rigtig god til at spørge ind, snakke og gøre hele fotograferingen behagelig og hyggelig, det føltes som en dag med en god ven – og ikke bare kunde og fotograf! Det syntes jeg også billederne afspejler 😊🙏

  Jeg vil helt klart anbefale Søs, og vender tilbage til et familie portræt engang i det nye år ❤️

  Fotografierne blev givet i julegave til min skønne kæreste, som var mind blown og fuldstændig overrasket!

  Maria Pranida
  Søs var seriøst noget af sødeste og gav mig den bedste oplevelse nogensinde. Har været utryg med min gravide mave, men hun gjorde så man følte sig smuk, lækker og hot! Billederne blev så smukke og flotte. Og hendes udvalg af tøj.. wauw, havde jo lyst til at prøve dem ALLE!
   
  Er så glad for at have fået forevigt min flotte gravititet!
  Tak sødeste Søs😍
  Lise Bitsch

  Vi fik taget de flotteste graviditetsbilleder hos Søs! Det var en skøn oplevelse fra selve fotograferingen, hvor Søs fik os til at føle os godt tilpas foran kameraet, smukke smukke billeder, som vi kommer til at kigge på med glæde resten af vores liv – og super effektiv og behagelig efterbehandling (trods jul og børn i COVID hjemmepasning!) – og så kjolerne som man kan låne, wauw! Vil du gerne have taget smukke billeder af dig selv og din familie, så kan jeg meget varmt anbefale Søs Savage!

  – Emma Pipaluk Namyslo

  Super sød og helt vildt dygtig fotograf.  Det var en fantastisk oplevelse, jeg følte mig meget velkommen og super godt tilpas. Også har jeg fået de smukkeste graviditets billeder, jeg ser frem til at komme igen med min lille familie.

  Varmeste anbefalinger herfra. ☺️

  Selda Tosun

  AWESOME…. Helt unikke og perfekte gravidbilleder i topklasse!

  Jeg kan simpelthen ikke rose Søs nok! Hun er det mest behagelig menneske med den VILDESTE energi. Hun er afsindigt dygtig og forstår virkelig at få folk til at slappe af, så man kan få de mest perfekte billeder.

  Du kan virkelig mærke hendes passion for sit arbejde i det øjeblik du møder hende. Jeg har fået DANMARKS bedste gravidbilleder – det tør jeg simpelthen godt at sige 🙂

  Jeg har igennem mit liv fået taget en del billeder hos forskellige fotografer,,, men SØS er i en helt anden TOP særklasse “she can do it”!

  Jeg glæder mig allerede til at stå foran hendes linse igen når mine tvillinger kommer til verdenen. ❤

  Hun får 1000 ⭐⭐⭐⭐⭐fra mig!

  Josefine Andersen

  “Vi havde den mest fantastiske eftermiddag med Søs, og fik taget nogle utroligt smukke billeder, som vil være værdifulde for os for altid!

  Søs har en fantastisk energi der smitter, og man går fra fotoshootet i højt humør og følelsen af at kunne blive ved i timevis!

  Den lange køretur var helt klart det værd, jeg vil til hver en tid bruge søs igen! Tusind tak Søs! ❤️

  – Kira Hald

  “Havde et super nemt fotoshoot med Søs (Christina). Området hun havde valgt var lige efter mit hoved (kendte ikke stedet i forvejen). Hun var nem at samarbejde med. Der er hurtig respons på mails og hurtig levering af det færdige resultat. Super oplevelse :-)” 

  Pia Stoklund

  At få en gravid til at føle sig 100% tilpas i sin krop og samtidig få dem til at ligne en million og fotomodel, det er noget Søs kan.


  Jeg havde den bedste oplevelse med først at få lagt makeup af stylisten Maria og efterfølgende få taget en masse smukke billeder i forskellige kjoler. Søs kan bare få én til at føle sig fuldstændig hjemme foran kameraet👌🏻

  Så de varmeste anbefalinger herfra❤️🌟❤️🌟❤️

  – Charlotte Mia Ejlertsen

  “Mit ønske var at få nogle ganske naturlige billeder og med kun en uge til termin hvor alt er usikkert, fik Søs (Christina) fikset en tid i kalenderen hurtigt. Da jeg ikke har erfaring med at få taget den slags billeder, var det super rart at Søs tog teten og fik det hele til at spille på en meget nem og positiv måde.  Hun fik hurtigt overbevist mig om, at hun havde styr på det hun lavede og bad mig stole på at det nok skulle blive godt. Og det gjorde det.  Jeg er glad for, at jeg fik sparket mig selv afsted – overskuddet var absolut ikke stort på dagen, men nogen gange skal man bare have et boost fra de rigtige mennesker og det fik jeg fra Søs. 5 stjerner herfra og de bedste anbefalinger 👌”

  Nicole Bergstrøm

  Fantastisk oplevelse! Søs er virkelig bare prof og har en vidunderlig energi. Man behøver ikke være nogen supermodel eller have prøvet det før, for hun er så god til at instruere én og skyde nogle fantastiske billeder. Alle de komplimenter man får, gør at man føler sig som en superstjerne 🤩 Man er i virkelig gode og trygge hænder hos Søs. Tak for et skønt shoot!

  – Amela Bazdarevic

  Jeg fik taget de lækreste graviditetsbilleder 🤰🏽hos Søs, som er så imødekommende og så behagelig, at hele oplevelsen bare var fantastisk🤗 Det er bare SÅ vigtigt, så det ikke ser opstillet ud og hun giver de bedste tricks og tips undervejs, så man kommer til at se bedst mulig ud💃🏼 Man behøver derfor ikke at have indøvet en masse udtryk derhjemme 😉 Hun får mine allervarmeste anbefalinger til enhver der ønsker en positiv og fantastisk oplevelse i afslappende omgivelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  – Cecillie Jordan

  Søs er utrolig imødekommende. Jeg følte mig tryg i hendes selvskab med det samme, og var derfor ikke bleg for at smide tøjet til graviditetsbilleder.
  Vil du have en fotograf der 100% er tilstede og lytter til dine behov og ønsker, så det Søs du skal vælge.
  10 stjerner ud af 5 herfra!

  – Nadia Duelund

  Jeg ville gerne have nogle flotte billeder under min graviditet, jeg kunne kigge tilbage på, og være glad for.
  Jeg fik det bedste indtryk af Søs Christina Savage, som er så professionel, imødekommende og nede på jorden – hvilket får en til at føle sig enormt tryg.
  Der var SÅ mange gode billeder! Så helt klart en anbefaling fra min side!

  Tanja Seemann Jensen

  Helt igennem fantastisk oplevelse og de flotteste billeder.
  Kan klart anbefale Søs Savage og vil bruge hende igen hvis jeg skal ha taget nye billeder.

  Janni Krygermeier

  Fantastisk fotograf. Giver sig tid til og tage billeder. Hjælper en til og stå helt perfekt. Så man kan få de mest fantastiske billeder. Man slapper af i det, og er jo mega vigtigt for og få de beste billeder. Klart klart anbefales herfra

  Camilla Tranberg Ottesen

  “Jeg havde den mest fantastiske oplevelse med Søs (Christina). Fra første sekund vi (jeg og min mand) møder Søsføler vi os i gode hænder, så naturlig en kvinde med smil, hjerte varme og snakke tøjet iorden- så nervøsiteten forsvinder med det samme. syntes ikke jeg er fotogen men Søs får en til at føle sig til pas, smuk og som en model for en dag! Vil helt klart give 5 stjerner. ”

  – Nethe Hjorth

  Søs har taget nogle fantastisk smukke og stilfulde billeder af mig og min mave. Og jeg vil helt sikkert fotograferes igen med børnene

  Mona Knirke Rasmussen
  Efter at have hørt og set rigtig meget godt om Søs, valgte jeg at få taget graviditetsfotos hos hende!
   
  Jeg var lidt nevøs for om jeg nu også ville tage mig godt ud på billederne, da man jo føler sig lidt som en flodhest som gravid, men jeg havde en helt fantastisk dag fra start til slut! Søs er rigtig godt til at få en til at føle sig godt tilpas, og få et rigtig flot og naturligt smil frem! Vi havde så mange gode billeder at vælge imellem, at vi endte med at betale lidt mere for et bar billeder ekstra! 😍
   
  At væge Søs som fotograf er har helt sikkert været det bedste valg jeg kunne tage! 🙏🏻❤️
  Pernille Rosenquist

  Jeg har været lidt i tvivl om jeg ville have taget gravidbilleder. Heldigvis bestemte jeg mig for at gøre det og Søs Savage kan kun anbefales.

  Hun er så dygtig, positiv og behagelig. Hun skaber en rigtig god stemning hvor man føler sig godt tilpas, selvom man ikke er vant til at stå foran en fotograf. Hun ved virkelig hvad hun laver og man bliver guidet gennem det hele. Billederne er blevet meget bedre end jeg turde håbe på og det var svært at begrænse mig da jeg skulle vælge imellem dem. Vi kommer igen når vi skal have taget babybilleder 😍

  – Laura Kruuse

  “Vi har haft den bedste oplevelse med Søs. Hun var imødekommende, naturlig og man følte sig tryg under hele hendes fotografering selv med og uden tøj (gravid fotografering). Vi fik så mange gode billeder, at vi næsten ikke kunne vælge og der har Søs været meget tålmodig, så vi har kunne tænke og overveje i al den tid, vi havde brug for! Resultat blev så flotte billeder, som vi er taknemmelige for at have med os resten af livet… Af hjertet de bedste anbefalinger til Søs ♥”

  Natascha Nielsen

  »Fantastisk fotograf! Min kæreste og jeg skulle have taget gravidbilleder og havde meget svært ved at vælge den rigtige til at tage billederne. Jeg faldt ved et tilfælde over Søs (Christina) hjemmeside og ringede derfor til hende. Fra første samtale følte jeg mig helt tryg ved hende og bestilte tid med det samme. Uden at vide helt hvad vi ville have mødte vi op hos Søs og fik taget de mest fantastiske billeder og havde en skøn oplevelse som vi ikke vil have været foruden. Der er ikke den ting som ikke kan lade sig gøre hos hende. Jeg vil klart anbefale alle at bruge hende og vi kommer igen til nyfødt billeder«.

  Louise Dyring Nordsby

  De varmeste anbefalinger herfra!

  Min kæreste og jeg var så spændte på denne oplevelse og gik fra studiet med en fantastisk følelse og oplevelse bag os ⭐️

  Det er den dejligste stemning med den sødeste fotograf!

  Vi er forelskede i resultatet og glæder os til vi skal besøge studiet igen når vores lille pige er kommet!

  5 store ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra!

  Mia Lee Sørensen

  Søs har min fulde anbefaling. Meget professionelt arbejde og har en utrolig energi under sit arbejde. Fik taget de smukkeste gravidfotos, som jeg er mere end tilfreds med. Hun er bestemt en fotograf vi vil bruge i fremtiden.

  – Elin Maria Jespersen

  »Jeg fik taget gravidfoto hos Søs (Christina) og det var en super god oplevelse. Jeg var lidt nervøs og genert inden jeg kom, men hun var bare så behagelig og det smittede virkelig af på mig. Så rosende og trygt at stå foran kameraet. Kan klart anbefales! Hele køreturen fra Hvidovre til Sorø værd«.

  Melek Rabia Karakus

  Søs er en fotograf i verdensklasse og er enorm professionel og kærlig. Du føler, du er den smukkeste foran hendes kamera med alle hendes søde ord. Jeg anbefaler hende virkelig ❤️

  Melek Rabia Karakus

  Søs er en fotograf i verdensklasse og er enorm professionel og kærlig. Du føler, du er den smukkeste foran hendes kamera med alle hendes søde ord. Jeg anbefaler hende virkelig ❤️

  Lisa Kjer Andersen

  “Super hurtig service (og nemt af få billederne)! Fantastisk kvalitet! Fornuftligt priser! Skøn personlighed! Professionalisme i høj grad, så det må blive 5 store stjerner herfra :-)” 

  – Michelle Nybo Skjoldman

  Min svigerinde og jeg skulle have taget billeder af vores gravide maver og faldt over Søs (Christina) Savage på nettet. Vi var til en start lidt skeptiske ift graviditetsfotos, da vi hurtig synes det kan blive for opstillet/for meget. Jeg må sige, at min forstilling blev gjort til skamme! Søs er bare super professionel og er rigtig god til, at skabe en rigtig hyggelig atmosfære, som fik os til at slappe af og nyde øjeblikkene foran kameraet og få det til at se rigtig naturligt ud. Jeg påtænker, at skulle have taget newborn billeder af min datter, når hun bliver født – Skal jeg det, så er der ingen tvivl om, at Søs skal tage dem – hun er SÅ dygtig. Mine varmeste anbefalinger herfra.”

  – Ditte Vitek

  “Søs (Christina) har taget de mest fantastiske graviditetsbilleder af mig og min mave. Hun er dygtig, sød og har en masse gode ideer til opstillinger mm. Jeg havde en fest under hele fotograferingen! Søs får min varmeste anbefaling!”

  – Mie Essing Nørgaard
  “Det var en super fed oplevelse – Søs (Christina) er meget professionel og jeg følte mig super tilpas – virkelig rart, når man er højgravid og er fuld af hormoner. 

  Søs får 5 stjerner af mig og jeg vender stærkt tilbage igen – samtidig med at jeg varmt kan anbefale hende til alle jeg kender! :)”

  – Christina Engeler

  Min oplevese med Søs (Christina) var rigtig god, hun er dejlig i møde kommende, og super sød. Hun er god til at hjælpe en med at få taget nogle skønne og sjove billeder, og så er humøret bare vidunderligt hos hende! Kan ihvertfald varmt anbefalge hende! Hun er en skøn person og laver et godt stykke arbejde! 

  – Kimmie Nissen

  Hendes energi og gå på mod smitter af på en, og jeg glæder mig til at komme tilbage 👌🏼

  – Simone Vedsø Vestergaard

  Min kæreste og jeg var til gravid photoshoot hos Christina. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Vi var helt afslappede i Christinas selskab, og hun er yderst professionel hele vejen igennem – både under og efter shootet. Vi fik foreviget min graviditet med nogle fantastiske billeder✨

  – Melanie M. Højer Schlaikjær

  Søs er super dygtig og super skarp! Jeg fik taget gravid billeder med en lille på 3 år der også skulle være med på billederne og hun formåede virkelig at skabe et godt rum at være i og få ham til synes det var sjovt at få taget billeder. Super hurtig og professionel, de varmeste anbefalinger herfra 😍🤗

  – Kamilla Green Themsen

  “Jeg fik taget nogle rigtig fine billeder af mig som gravid. Christina gjorde at jeg følte mig i trygge hænder under hele forløbet😊 super service, kvalitet og levering 😊”

  – Katrine Rosenmejer

  Søs (Christina) er en virkelig sød og dygtig fotograf, som gør selve fotosessionen let og sjov – selv for os som ikke er vant til at få taget billeder ☺️ Jeg er helt vildt glad for de fantastisk flotte billeder jeg har fået ud af det! 😍

  – Mie Kirstine Bøge Pitzner-Christiansen

  Jeg har fået graviditetsfotos hos Søs. Det var en fantastisk oplevelse – tænk, at være højgravid og alligevel føle sig som den smukkeste i hele verden. 
  Søs får min varmeste anbefaling, og vi vender klart tilbage, når lillebror melder sin ankomst 💙

  – Nikoline Bjerregaard

  Der blev taget mange gode billeder, så havde svært ved at begrænse mig. Er glad for jeg fik bestilt en tid hos Christina til at få taget billeder af min gravide mave. Vil varmt anbefale andre til at gøre det samme hos Søs (Christina).

  Laura Pimentel da Silva

  Professionel, varm fotograf, der får én til at føle sig smuk og rigtig godt tilpas. Leverer et FLOT resultat.

  Jeg skal helt sikkert forbi fotostudiet igen, når lillebror har meldt sin ankomst. 💚

  Fem store ⭐⭐⭐⭐⭐ fra mig.

  – Mathilde Nif Rasmussen

  Rigtig dygtig og sød fotograf! Man føler sig både godt tilpas og tryg i hendes selskab.

  – Kamilla Green Themsen

  “Jeg fik taget nogle rigtig fine billeder af mig som gravid. Christina gjorde at jeg følte mig i trygge hænder under hele forløbet😊 super service, kvalitet og levering 😊”

  Adresse

  Storgade 30
  4180 Sorø, Denmark