• “Mit ønske var at få nogle ganske naturlige billeder og med kun en uge til termin hvor alt er usikkert, fik Søs fikset en tid i kalenderen hurtigt. Da jeg ikke har erfaring med at få taget den slags billeder, var det super rart at Søs tog teten og fik det hele til at spille på en meget nem og positiv måde.

    Charlotte Mia Ejlertsen
  • Jeg havde den mest fantastiske oplevelse med Søs. Fra første sekund vi (jeg og min mand) møder Søs føler vi os i gode hænder, så naturlig en kvinde med smil, hjerte varme og snakke tøjet iorden- så nervøsiteten forsvinder med det samme. syntes ikke jeg er fotogen men Søs får en til at føle sig til pas, smuk og som en model for en dag! Vil helt klart give 5 stjerner. ”

    Camilla Tranberg Ottesen
  • “Vi har haft den bedste oplevelse med Søs. Hun var imødekommende, naturlig og man følte sig tryg under hele hendes fotografering selv med og uden tøj. Vi fik så mange gode billeder, at vi næsten ikke kunne vælge og der har Søs været meget tålmodig, så vi har kunne tænke og overveje i al den tid, vi havde brug for! Resultat blev så flotte billeder, som vi er taknemmelige for at have med os resten af livet… Af hjertet de bedste anbefalinger til Søs ♥”

    Laura Kruuse

Gravid billeder: Fotografering i naturen og fotostudie

I mit galleri af Gravid Billeder kan du se et lille udpluk af de mange smukke maver som jeg har fotograferet de sidste par år. Alle kjolerne kan du selv låne til dit eget fotoshoot. 

Jeg tager rigtig mange gravid billeder både udenfor i naturen og på andre ‘locations’, samt inde i mit lækre fotostudie. Indenfor er mange af mine mavebilleder i undertøj og helt uden tøj på. Du kan se lidt eksempler på det hele her. Nogle billeder er naturligvis helt private. Så spørg endelig hvis der er en type gravidbilleder du specielt gerne vil have taget – også selvom du ikke ser et eksempel på det her på siden.  

Adresse

Storgade 30
4180 Sorø, Denmark