Er du klar til en vidunderlig gravid fotooplevelse? 

Drømmer du om at forevige din graviditet med en serie billeder som du vil nyde at se tilbage på?

Har du brug for at føle dig smuk i den krop du har lige nu?

Jeg VED at tanken om at stille sin gravide krop foran et kamera kan være angstprovokerende. Jeg ved også, at du vil få en oplevelse og nogle billeder af din gravide mave som du vil glæde dig over resten af livet. 

Faktisk er jeg så sikker på, at du vil elske for dine billeder, at jeg tilbyder en No Questions Asked Tilfredshedsgaranti. Jeps, hvis du ikke kan lide dine billeder, betaler du ikke en krone.

Forestil dig…

En dag hvor du bliver budt velkommen I de skønneste omgivelser. 

Hvor der er tid til at vi sammen prøver og vælder de skønneste kjoler eller studieoutfits til netop din personlighed, kropsform og stil.

Hvor du bliver forkælet med en fantastisk, professionel omgang styling.

Et fotoshoot i dine drømmeomgivelser, hvor du og din smukke mave er i fokus, og hvor jeg guider dig hele vejen igennem mens vi skaber en fantastisk serie naturlige og smukke billeder. 

Her er hvad andre siger om deres gravidbilleder…

Jeg ønskede mig brændende et fotoshoot hos Søs, hvis/når jeg blev gravid. Hold nu op hvor er jeg bare glad for at jeg gjorde det🤩 Det var den mest fantastiske oplevelse. Det bedste og mest positive selskab. Man følte sig tryg med det samme og der var den mest positive stemning 🥰 Jeg kan klart anbefale Søs, hvis andre ønsker at få taget billeder, hvor der er tid og den bedste positive energi 🌸 Vi har fået de flotteste billeder 📸🤩

– Stephanie Haagen

Søs er ikke kun er vanvittig dygtig fotograf. Hun er også et hjertevarmt og dejligt menneske, som man hurtigt føler sig tryg ved. Jeg fik taget gravidbilleder af Søs, og dét valg har jeg absolut ikke fortrudt. Hun havde mange gode idéer til lokationer og de smukkeste kjoler, og så vidste hun præcis, hvordan hun fik mig til at slappe af, så de rigtige billeder kom i kassen. Kæmpe respekt og tak for en fantastisk aften i dit selskab – og ikke mindst billederne ❤️

– Maria Roneklindt

Hvem er jeg?

Mit navn er Søs Savage. Jeg er mor til to skønne drenge og fotograf. Under min første graviditet, fik jeg ikke taget nogle ordentlige billeder, og DET er jeg ked af i dag. Derfor var det et stort ønske for mig da jeg var gravid for anden gang, og DE billeder betyder rigtig meget for mig. 

Jeg har stor erfaring med netop gravidfotografering både udenfor og i studie, Derfor du kan trygt læne dig ind i oplevelsen og have 100 % tillid til, at jeg nok skal guide dig igennem dagen på en behagelig og afslappet måde.

Jeg sørger for at du får en fantastisk oplevelse og de skønneste billeder med hjem fra dagen, billeder som både du og dine børn vil se tilbage på og glæde jer over i rigtig mange år.

Du skal slet ikke bekymre dig om at du ikke er nogen supermodel der er vant til at få taget billeder. Det er de færreste! Jeg er nemlig lidt af en specialist i at sørge for, at skabe rammer der er hyggelige og afslappede. Og jeg skal styrer slagets gang fra du kommer til du tager hjem med an skøn følelse i maven.

Jeg tager gravidbilleder der er smukke, naturlige og æstetiske. Som dem her…

Din investering i graviditetsfotografering

Lille Gravid Pakke

4500,-

❤ Fotografering i studie eller udendørs

❤ Luksus PDF guide til dit gravid fotoshoot 

❤ Lån af gravidkjoler eller studie outfits

❤ Privat online galleri fra dit fotoshoot

❤ 3 flotte digitale billeder i høj opløsning

** Tilkøb af ekstra digitale billeder: 450,- stk. 

_____________________

Tilføj Styling: 1500,-

Book en lækker omgang professionel styling inden dit fotoshoot, inkl. påsætning af smukke kunstige vipper.

Luksus Gravid Fotoshoot

6500,-

❤ Eksklusivt fotoshoot i studie, udendørs eller begge dele hvis det ønskes

❤ Luksus PDF guide til dit gravid fotoshoot 

❤ Fri brug af mine smukke gravidkjoler og eksklusive studie outfits

❤ 10 flotte digitale billeder i høj opløsning

❤ Privat online galleri

*Tilkøb af ekstra digitale billeder: 350,- stk. 

_____________________

Tilføj Styling: 1500,-

Book en lækker omgang professionel styling inden dit fotoshoot, inkl. påsætning af smukke kunstige vipper.

Stjernestunderpakken

9.800,-

Invester i de mest magiske billeder af både din graviditet, jeres babys nyfødt udtryk og jeres første familiebilleder. Det er nogle af de smukkeste minder fra dit barns allerførste år. 

Inkluderet i din pakke er:

Luksus gravidfotoshoot

 Eksklusivt fotoshoot i studie, udendørs eller begge dele hvis det ønskes

10 lækre digitale billeder af din smukke mave

Nyfødtotografering

Forevig de første, magiske øjeblikke og det helt unikke udtryk jeres helt nye lille baby har, lige efter de er kommet til verden.

Vælg mellem studie fotoshoot eller lifestyle fotografering i jeres eget hjem.

5 smukke digitale billeder

  Familiefotografering

  Fotografering af jeres familie når jeres barn er mellem 6-12 mdr.

  Vælg selv om billederne skal tages udendørs eller i mit fotostudie.

  Søs sørger virkelig for at man er tryg, at man har det godt og hun formår virkelig at få en til at stråle med selvtillid. Alt noget som virkelig afspejler sig i de billeder man ender ud med fra hende 🥰 Så er du gravid og vil have foreviget denne tid, så ville jeg klart anbefale Søs 🎀❤️

  – Nina Schmidt Nissen 

  Vi fik taget gravid billeder af søs, og hun er intet mindre end fantastisk!! Man er så tryg i hendes selskab! Og så laver hun bare det bedste arbejde! Hvilket os bunder i hun er et fantastisk væsen! Ville helt sikkert anbefale søs til alle jeg kender! 😍💪🏼

  – Caja Frederiksen

  Adresse

  Storgade 30
  4180 Sorø, Denmark