Priser på gravid fotografering

Nedenfor kan du se mine priser og paker for gravid fotografering. Som minimum får du 3 flotte digitale billeder med i prisen for dit fotoshoot. De er i høj kvalitet og opløsning, så du selv kan fremkalde dem, og selvfølgelig uden vandmærke. Flere billeder samt fremkaldelser kan altid tilkøbes når du modtager et link til dit private galleri. 

Styling til dit fotoshoot

I samarbejde med en af danmarks lækreste stylister, certificeret stylecoach Maria Schøn, tilbyder jeg også luksus hår og make-up styling inden dit fotoshoot. Prisen for 1.5 times hår og make-up styling i studiet er 950kr som skal betales når du booker din tid. 

Få dine gravidbilleder fremkaldt

Hvis du gerne vil have hjælp med at få dine gravidbilleder fremkaldt, hjælper jeg gerne med det. Du kan se mine priser på flotte prints med og uden ramme her.

Book et fotoshoot ude i naturen eller hjemme i mit studie. 

Hvis du har lyst, kan du låne flere af mine smukke kjoler - designet specielt til gravidfotografering i USA.  De sidder utroligt flot, tager sig godt ud på billeder, og er super behagelige at have på. 

Det er lige nu gratis at blive fotograferet på hverdage. Du betaler kun for de billeder, du ønsker at købe, bagefter. 

Tak en tur forbi mit galleri for at se nogle af mine mavebilleder, og læs hvad mine kunder har at sige om deres fotoshoot og billeder, under 'Anmeldelser'.

Specialer

Vis mere

Priser på graviditetsfotografering

3 billeder

1500,-

Inkluderet i prisen er dit fotoshoot i studie eller udendørs, lån af alle mine kjoler, samt 3 flot redigerede digitale billeder til fri brug, uden vandmærke. 

500kr tillæg ved weekend fotoshoots.
Ekstra billeder

350,- stk

Ved køb af billeder udover de første 3 er prisen 350 kr. stk.

500kr tillæg ved weekend fotoshoots.
11+ billeder

325,- stk

Ved køb af 11+ billeder er prisen 325 kr. stk.

500kr tillæg ved weekend fotoshoots.

Adresse

Storgade 30 D
4180 Sorø, Denmark

Kontakt

E: info@savagefoto.dk
TEL: +45 53 33 09 25