Nyfødt fotografering

Billeder af din nyfødte baby er utroligt dyrebare. Det er en flygtig tid som aldrig kommer tilbage, og du vil med garanti ikke fortryde din investering. Nyfødt billeder i studiet skal helst tages indenfor de første 14 dage. Det er derfor vigtigt, at du ringer eller skriver lige så snart baby er kommet til verden.

Til nyfødt billeder i jeres eget hjem, kan baby godt være lidt ældre. Derfor er det en perfekt mulighed, hvis I evt. har haft en lidt svær start, været indlagt eller bare ikke har fået booket i tide. Hvis I har større søskende, er Lifestyle fotoshoots også et rigtig fint valg, da de nemmere kan rumme at være med i vante rammer.

Til nyfødt fotoshoots sætter jeg god tid af til fotografering, bleskift, amning og masser af hygge. Det skal nemlig være en dejlig oplevelse for jer alle sammen.

Inden du booker mig, anbefaler jeg at du tager en tur forbi mit galleri, og kigger på den type billeder jeg tager af nyfødte. Der er nemlig mange forskellige stile – nogle med mere komplicerede rekvisitter end andre. Selv nyder jeg at tage billeder der har et enkelt og ‘tidsløst’ look; billeder I vil nyde resten af livet.  

Nyfødt fotoshoot i studie

  • Op til 4 timer i studiet med forældrene og baby
  • 5 dejlige digitale billeder i både farve og sort hvid
PRIS: 4900,-

Lifestyle fotografering i hjemmet

  • 2 timers fotografering hjemme hos jer selv
  • Hele familien inkl. søskende kan være med
  • 5 dejlige digitale billeder i både farve og sort hvid
PRIS: 4900,-

Ekstra digitale billeder og prints kan altid tilkøbes.


Book dit fotoshoot nu!

Udfyld blanketten nedenfor, for ledige tider.

Udfyld formular

Adresse

Storgade 30
4180 Sorø, Denmark