• Fantastisk oplevelse! Søs er virkelig bare prof og har en vidunderlig energi. Man behøver ikke være nogen supermodel eller have prøvet det før, for hun er så god til at instruere én og skyde nogle fantastiske billeder. Alle de komplimenter man får, gør at man føler sig som en superstjerne 🤩 Man er i virkelig gode og trygge hænder hos Søs. Tak for et skønt shoot!

  Nicole Bergstrøm
 • Havde et super nemt fotoshoot med Søs (Christina). Området hun havde valgt var lige efter mit hoved (kendte ikke stedet i forvejen). Hun var nem at samarbejde med. Der er hurtig respons på mails og hurtig levering af det færdige resultat. Super oplevelse 🙂

  Kira Hald
 • Jeg ville gerne have nogle flotte billeder under min graviditet, jeg kunne kigge tilbage på, og være glad for.
  Jeg fik det bedste indtryk af Søs, som er så professionel, imødekommende og nede på jorden – hvilket får en til at føle sig enormt tryg.
  Der var SÅ mange gode billeder! Så helt klart en anbefaling fra min side!

  Nadia Duelund
 • Havde en skøn dag til gravidfotografering hos Søs. Der var bare god stemning lige fra start af, og hun har helt styr på at guide en og hjælpe bedst muligt. Hun kan varmt anbefales. Og billederne hun tog af mig, var bare super smukke ❤

  – Sofie Boes Holm

  Gravidfoto – Hvad skal jeg tage på?

  Som fotograf med speciale i gravid fotografering, har jeg en en super lækker garderobe af kjoler, der er specielt designet til formålet. De sidder utroligt godt, er behagelige at have på, og tager sig fantastisk ud på billeder. 

  Til studie fotografering, har jeg har også lidt blandet stof, kimonoer, knæstrømper og andet som er med til at skabe lækre looks og stemninger. 

  På denne side kan du se et galleri af de kjoler jeg lige nu har hjemme. Klik på pilene midt på billedet for at bladre på en PC, og ‘swipe’ til siden på en mobil og tablet. 

  Når du booker et fotoshoot hos mig, tilbyder jeg fri brug af alle mine kjoler. Inden dit fotoshoot, anbefaler jeg at du kigger dem igennem så du har en ide om hvilke du gerne vil prøve på når du kommer. De hænger også alle sammen i mit studie, hvor du er velkommen til at hoppe i lige så mange det skal være, indtil vi finder dine favoritter. 

  De fleste af mine gravidkjoler passer piger der, inden de blev gravide, var str. 34-46.

  Du kan selvfølgelig også selv tage en kjole eller andet tøj med, som du gerne vil fotograferes i. Tøj som er kropsnært fungerer generelt bedst. 

  Book dit fotoshoot nu!

  Udfyld blanketten nedenfor. Så sender jeg dig min Guide til Gravidfotografering, samt ledige tider der passer til din termin.

  Kombiner fotoshoot i studie og natur

  Hvis du gerne vil kombinere et fotoshoot i natur og studie, kan det sagtens lade sig gøre. Nogen vælger på den måde at få taget gravidbilleder i undertøj eller uden tøj på indendørs, samt i en af mine smukke kjoler udenfor. 

  For de fleste er det bedst at få taget gravidbilleder mellem uge 28 og 36. Det kommer selvfølgelig an på din kropsform, størrelse og hvordan du har det. Nogle kvinder er super små, og vil gerne vente til sent i graviditeten, så maven er lidt større. Andre har glæde af at booke deres fotoshoot lidt tidligere. I den sidste ende er det helt op til dig; og hvis du er i tvivl, så send mig endelig et billede af hvordan du ser ud lige nu 🙂 

  Specialer

  Se kjolerne her

  “Min oplevlse med Søs var rigtig god, hun er dejlig imødekommende, og super sød. Hun er god til at hjælpe en med at få taget nogle skønne og sjove billeder, og så er humøret bare vidunderligt hos hende! Kan ihvertfald varmt anbefalge hende! Hun er en skøn person og laver et godt stykke arbejde!”

  Christina Engler

  Book fotograf

  Book dit gravid fotoshoot her

  Fotopriser

  Se mine priser på fotografering og billeder

  Galleri

  Tag et kig på nogle af mine gravidbilleder inden du booker

  Adresse

  Storgade 30 D
  4180 Sorø, Denmark