Gravidfoto - Hvad skal jeg tage på?

Som fotograf med speciale i gravid fotografering, har jeg indkøbt en garderobe af kjoler fra USA, der er specielt designet til formålet. De sidder utroligt godt, er behagelige at have på, og tager sig fantastisk ud på billeder. 

Jeg har også lidt blandet stof som vi kan 'pakke dig smukt ind i'. 

På denne side kan du se et galleri af de kjoler jeg lige nu har hjemme. Klik på pilene midt på billedet for at bladre på en PC, og 'swipe' til siden på en mobil og tablet. 

Når du booker et fotoshoot hos mig, tilbyder jeg gratis brug af alle mine kjoler. Inden dit fotoshoot, tager vi evt. en snak om dine favoritter, så jeg kan sørge for at de er klar. Men typisk hænger de alle i mit studie hvor du kan prøve lige så mange du har lyst!

De fleste af mine gravidkjoler passer piger der, inden de blev gravide, var str. 34-46.

Hvis du booker dit fotoshoot i god tid (4 uger inden), og gerne vil have en kjole i en anden farve end dem jeg allerede har, kan jeg nogle gange tilbyde at bestille din favorit hjem. 

Du kan selvfølgelig også selv tage en kjole eller andet tøj med, som du gerne vil fotograferes I. Tøj som er kropsnært fungerer bedst.  

Kombiner fotoshoot i studie og natur

Hvis du gerne vil kombinere et fotoshoot i natur og studie, kan det sagtens lade sig gøre. Nogen vælger på den måde at få taget gravidbilleder i undertøj eller helt nøgne i mit studie, som er i mit eget hjem. her er 100% privat, hyggeligt og meget afslappet. Bagefter går vi ud i skoven, ned til søen eller noget helt tredje. 

Det er bedste at få taget gravidbilleder mellem uge 28 og 37. Det kommer selvfølgelig an på din kropsform, størrelse og hvordan du har det. Nogle kvinder er super små, og vil gerne vente til sent i graviditeten, så maven er rigtig stor. Andre har glæde af ikke at vente for længe, så maven ikke helt har overtaget. Når det så er sagt, har jeg taget skønne mavebilleder få dage inden baby ankom, og af mødre der kun liiige havde fået mave på.  

Specialer

Se kjolerne her

“Min oplevlse med Christina var rigtig god, hun er dejlig imødekommende, og super sød. Hun er god til at hjælpe en med at få taget nogle skønne og sjove billeder, og så er humøret bare vidunderligt hos hende! Kan ihvertfald varmt anbefalge hende! Hun er en skøn person og laver et godt stykke arbejde!”

Christina Engler

Book fotograf

Book dit gravid fotoshoot her

Fotopriser

Se mine priser på fotografering og billeder

Ikke sikker?

Tag et kig på nogle af mine gravidbilleder inden du booker

Adresse

Storgade 30 D
4180 Sorø, Denmark

Kontakt

E: info@savagefoto.dk
TEL: +45 53 33 09 25