Gravid kjoler

Gravidfoto – Hvad skal jeg tage på?

Som fotograf med speciale i gravid fotografering, har jeg en en super lækker garderobe af kjoler, der er specielt designet til formålet. De sidder utroligt godt, er behagelige at have på, og tager sig fantastisk ud på billeder. 

Til studie fotografering, har jeg har også lidt blandet stof, kimonoer, knæstrømper og andet som er med til at skabe lækre looks og stemninger. 

På denne side kan du se et galleri af de kjoler jeg lige nu har hjemme. Klik på pilene midt på billedet for at bladre på en PC, og ‘swipe’ til siden på en mobil og tablet. 

Når du booker et fotoshoot hos mig, tilbyder jeg fri brug af alle mine kjoler. Inden dit fotoshoot, anbefaler jeg at du kigger dem igennem så du har en ide om hvilke du gerne vil prøve på når du kommer. De hænger også alle sammen i mit studie, hvor du er velkommen til at hoppe i lige så mange det skal være, indtil vi finder dine favoritter. 

De fleste af mine gravidkjoler passer piger der, inden de blev gravide, var str. 34-46.

Du kan selvfølgelig også selv tage en kjole eller andet tøj med, som du gerne vil fotograferes i. Tøj som er kropsnært fungerer generelt bedst. 


Se kjolerne her


Book dit fotoshoot nu!

Udfyld blanketten nedenfor. Så sender jeg dig min Guide til Gravidfotografering, samt ledige tider der passer til din termin.

  Jeg vil gerne booke en tid til:
  Gravid fotograferingNyfødt fotograferingFamilie fotografering


  Hvordan fandt du mig?
  GoogleFacebookInstagramPersonlig anbefaling

  “Min oplevlse med Søs var rigtig god, hun er dejlig imødekommende, og super sød. Hun er god til at hjælpe en med at få taget nogle skønne og sjove billeder, og så er humøret bare vidunderligt hos hende! Kan ihvertfald varmt anbefalge hende! Hun er en skøn person og laver et godt stykke arbejde!”

  Christina Engler

  Adresse

  Storgade 30
  4180 Sorø, Denmark