Foto af gravid mave

Mavebilleder, eller gravid fotografering som det jo er, handler om at fange den unikke, korte og helt fantastiske periode hvor I går og venter på at møde et lille nyt menneske. 

Jeg er fotograf med speciale i gravidbilleder, nyfødte, børn og familier. Et af mine absolut favorit emner er gravide kvinder – både fordi mulighederne for at tage smukke billeder er unikke, og fordi det er sådan en speciel tid. 

Lige nu er gravid fotografering gratis hos mig. Dit fotoshoot samt lån af kjoler koster ikke en krone. I stedet for kan du gennemse og bestille dine yndlingsbilleder bagefter, fra et privat online galleri. På den måde betaler du kun for de billeder du gerne vil have. Du kan se mine priser her.

Jeg er selvfølgelig ret sikker på at vi sammen nok skal få nogle smukke og personlige billeder i kassen.

Hos mig kan du få taget gravidbilleder indenfor i mit studie eller ude i naturen. Nogle vælger at gøre begge dele – typisk fordi de gerne vil have en blandet serie billeder, og fordi nogle af dem skal være i undertøj eller helt uden tøj på. 

Hvad skal jeg have på til gravid fotografering?

Den gravide krop er unik, og de er de færrste som går ud og køber dyre kjoler mens de er gravide. Derfor har jeg gjort det for jer 🙂 Min garderobe af gravidkjoler er stødt voksende, og du kan se eksempler på kjolemodeller og farver her. Kjolerner er designet i USA helt specielt til gravid fotografering. De sidder godt, og viser den gravide krop utroligt flot frem. Og så kan de strække sig de helt rigtige steder. I mine kjoler har jeg taget billeder af kvinder dar var gravide i uge 28-42, og som ‘normalt’ var fra en størrelse 34-44. 

HVornår er det bedste tidspunkt at få taget gravidbilleder? Svaret er ikke helt så firkantet, men afhænger af dig og din krop. Typisk foreslår jeg at mavebilleder tages mellem uge 28 og 36. For selvom man jo gerne vil se ‘rigtig gravid ud’, så kan maven faktisk godt blive lidt for dominerende til sidst. Nr det så er sagt, er det aldrig for sent. En af mine mødre bookede i sidste øjeblik, da hun fortrød at hun ikke havde fået taget bilelder, og fødte dagen efter vores fotoshoot 🙂

Du kan se mere af mit foto arbejde her: www.christinasavage.dk 

Mine specialer

Adresse

Storgade 30
4180 Sorø, Denmark