Profesionelle gravid billeder

At få taget billeder af den flotte, gravide mave er utrolig populært, og af god grund. Det er en specielt tid fyldt med lykke, spænding, forventninger og kærlighed. Og så er det jo super sjovt at vise dine børn når de bliver lidt større, hvordan de ‘så ud’ da de lå inde i mors mave.

Jeg er familiefotograf med en speciel kærlighed for at tage gravid billeder. Da jeg var gravid med min søn fik jeg det ikke gjort, og jeg ærgrer mig stadig.

En god graviditetsfotograf

At fotografere gravide kvinder er noget helt særligt. Derfor vil jeg klart anbefale at du vælger en fotograf der har erfering med lige præcis det.

Når jeg fotograferer gravide kvinder, arbejder jeg meget med lys, former, vinkler og stemning. Og så bliver dine billeder professionelt redigerede, så du kommer til at se ekstra skøn ud. Glem alt om dobbelthager, trussedeller og mørke rander under øjnene. Du kommer til at ligne dig selv, men på en rigtig god dag!

Gravid fotografering udenfor og i studie

Jeg holder private fotoshoots i mit studie i Sorø samt udenfor i naturen på hele Sjælland. Det er helt op til dig, hvad du helst vil have. Nogen er bare vilde med naturen, og andre nyder den private ro der er i studiet. Det sidste gælder nok specielt for dem, der også gerne vil have taget gravidbilleder i undertøj eller uden tøj på.

Pris på gravid fotografering

Du kan se mine priser ved at klikke her.

Kjole til gravidfotografering

Hvis du ikke helt ved hvad du skal tage på til dit gravid fotoshoot, så tag et smut forbi mit kjolegalleri. Kjolerne er specielt designet og syet til gravidfotografering, og du kan låne en eller flere af de smukke modeller.

Det vigtige for mig er at du får en god oplevelser. Så bliver billederne nemlig også helt naturligt smukke og autentiske. Som person og fotograf siger mine kunder at jeg er personlig, nem og ligetil. Og det er netop mit mål at skabe en god og afslappet stemning hvor mine gravid kunder kan slappe af og nyde oplevelsen.

Hvis du har lyst til at booke et fotoshoot til graviditetsbilleder, men har et par spørgsmål om hvordan og hvornår vi eventuelt kan tage netop dine mavebilleder, så giv mig et ring eller send en besked. Jeg kan helt sikkert svare på alle dine spørgsmål, og give lidt gode rpå med omkring hvornår det eventuet er bedst at få taget gravidbilleder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Specialer

Adresse

Storgade 30
4180 Sorø, Denmark