Fotograf gravid – fotoshoots, billeder og det idéelle tidspunkt

Graviditetsfotografering – Hvornår er det bedste tidspunkt for en graviditets-fotoshoot?

Når du har besluttet dig for at få taget graviditetsbilleder er et af de første spørgsmål der typisk popper op- hvornår? Det kan alverdens søgemaskiner også skrive under på da termerne “fotograf gravid” er nogen af de mest almindelige i forbindelse med booking af et graviditets-fotoshoot .  Jeg giver her lidt indsigt i hvornår det kan være en god idé at lægge din fotografering.

Alle stadier er af graviditeten er perfekte til fotografering

Som udgangspunkt er en graviditet et fotoshoot værdig på alle stadier. Det er mest behageligt for mor når hun stadig kan bevæge sig og posere. De graviditetskjoler jeg har, er specifikt designet til at sætte den voksende mave i fokus, så alle stadier er gode til at få lavet en billedserie. Enhver graviditet er dog forskellig og den type billede man ønsker er også forskellig så, det ideelle tidspunkt afhænger helt af dine personlige præferencer og ønsker.

Den gode oplevelse munder ud i den fantastiske graviditets billedserie

Maven strutter rigtig fint omkring uge 30 når du er mellem 7 og 8 måneder henne. Babyen vil stadig ligge højt og maven sidder derfor også stadig super flot under fotograferingen. Mors energi niveau er også stadig højt, så et fotoshoot med en erfaren graviditetsfotograf vil være en superhyggelig oplevelse. Og jeg sætter den gode oplevelse i højsædet. En graviditet varer nogle få magiske måneder og når den transformation skal dokumenteres, så er det bare alfa og omega at moderen nyder det og derved skinner gløden også igennem på alle billederne jeg tager. 

Du kender bedst din egen krop

Du kender bedst selv din krop og derfor er det også dig der skal bestemme hvornår dit fotoshoot skal finde sted. Nogle kvinder har allerede en smuk strutmave når de er 6 måneder henne, hvor for andre går der lidt længere tid, derfor er det super vigtigt at du booker dig ind når du synes det er tid. Det kan være en rigtig god idé at få en anden til at tage nogle profil billeder så du får en idé om hvornår det er tid. Og husk så at kontakte mig for en booking med det samme, så du er sikker på at få taget dine graviditetsbilleder når du synes tidspunktet er rigtigt.

Eksterne faktorer har jeg styr på

Din graviditet følger sit helt eget skema og det tilpasser jeg mig under dit fotoshoot. Jeg arbejder både med indendørs og udendørsshoots. Du kan derfor bare slappe af og nyde det. Jeg skal nok guide dig igennem den bedste løsning afhængigt hvornår på året din graviditets fotografering ligger. I mit studie har jeg flere forskellige ”sets” så du kan ændre udtryk i dine billeder hvis vi er indenfor. Ligeledes kender jeg de bedste udendørs locations og ved nøjagtig hvor hver sæson gør sig bedst hvis du ønsker en udendørs fotografering. Jeg er har derudover mange forskellige graviditetskjoler som sætter maven i fokus under et shoot.

Hvis du ønsker mere information eller bare gerne vil tale lidt om mulighederne så kontakt mig endelig jeg forsøger i videst mulig udstrækning af svare indenfor 24 timer.  Jeg har taget mange graviditetsbilleder og deler gerne mine erfaringer med dig så du kan være helt sikker på at det bliver en dejlig oplevelse at være på fotoshoot og ikke mindst så får du nogle fantastiske billeder med som du altid vil sætte pris på.

 

Hvis du ønsker graviditetsbilleder ifør undertøj eller uden tøj se mit blog indlæg Graviditetsfotografering – Au naturale

Se priser og anmeldelser på https://mavebillede.dk 

fotograf gravid, gravid billeder, gravid billeder udendørs, gravid fotograf, gravid fotografering, gravid fotografering Sjælland, gravid kjole til fotografering, gravidfotografering, graviditets billeder, graviditets fotograf, graviditetsbilleder, graviditetsfotografering, kjole til gravid fotografering

Adresse

Storgade 30
4180 Sorø, Denmark