Graviditetsfotografering – Au Naturale

Der er rigtig mange der ønsker graviditetsbilleder uden tøj og det er derfor noget jeg har specialiseret mig i. Ønsker du en sådan type billeder så kontakt mig endelig her.

Nedenfor kan du læse lidt om hvad der sker til et shoot og hvilke ting det er en rigtig god idé at have forberedt på forhånd.  

Au-Naturale graviditetsfotgrafering

Hvis du gerne vil have taget billeder iført undertøj eller helt uden tøj kan jeg nemt klare det. Jeg har et diskret indendørs studie centralt på Sjælland. Jeg har også flere forskellige sets, så jeg både kan skabe smukke sort-hvide silhuet billeder, farvebilleder med forskellige baggrunde eller en helt tredje setting som du selv ønsker.

Jeg sørger selvfølgelig for at varmen er skruet helt op inden du ankommer, så du nemmere kan posere uden at skulle tænke på temperaturen. Hvis du ønsker billeder iført undertøj er det super vigtigt at det for det første er behageligt at have på og at over- og underdel passer sammen farvemæssigt.  Hvis du ønsker billeder uden tøj så er det en god idé at tage løst tøj på og faktisk allerhelst slet intet undertøj. Stramt tøj kan nemlig lave mærker på din hud og det ser bare godt ud når huden er glat og pæn uden elastikmærker fra bukserne.

Billeder med  graviditetskjoler

Jeg har nogle specielt indkøbte  graviditetskjoler som gør sig supergodt og som du er meget velkommen til  også at prøve under shootet. Det er nemlig en rigtig god idé at få et helt andet udtryk og en kontrast til billederne hvor du har du har meget lidt eller slet intet på.  Her er mit graviditetskjole galleri, så du får en fornemmelse for hvordan det kan se ud.

Graviditetsfotografering med sin partner

Jeg står også for graviditetsfotografering hvor partneren er med og det kan se superlækkert ud når begge parter bare er med på den og giver den gas. Her er det igen en super god idé at I prøver at farvekoordinere en lille smule da de lyserøde boksershorts måske indikerer at det er en pige, men bare ikke matcher mors sorte blondeundertøj.

Hår og make-up må I selv stå for da jeg er noget bedre til at indstille lys og finde de rette vinkler end til at være stylist.

Mig som fotograf

Jeg er ikke blufærdig og vil gøre alt for at sikre at du lige præcis får de billeder du ønsker dig. Det handler om at gøre hele oplevelsen god og skabe den stemning og det udtryk du ønsker. Derfor er det også en stor hjælp for mig hvis du på forhånd har nogle idéer til billeder som du gerne vil have, for så kan jeg planlægge shootet og inkludere alle dine ønsker.  Jeg er meget fleksibel og vil bare have at du får den bedste oplevelse og de bedste billeder og minder om tiden som gravid.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, gerne vil booke et shoot eller er interesseret i at vide mere om graviditetsfotografering kan jeg kontaktes her

Her kan du læse lidt mere om indendørs og udendørs gravid fotografering

Se https://mavebillede.dk

fotograf gravid, gravid billeder, gravid billeder udendørs, gravid fotograf, gravid fotografering, gravid fotografering Sjælland, gravid kjole til fotografering, gravidfotografering, graviditets billeder, graviditets fotograf, graviditetsbilleder, graviditetsfotografering, kjole til gravid fotografering

Adresse

Storgade 30
4180 Sorø, Denmark