Gravid fotografering – Indendørs eller udendørs

En gravid fotografering  kan finde sted både indenfor og udenfor. Jeg har et godt kendskab til forskellige lokationer rundt omkring på Sjælland og jeg har også et hyggeligt studie hvor vi kan tage nogle indendørsbilleder. Jeg har også forskellige sets, så vi sagtens kan skabe flere meget forskellige udtryk ved et indendørs shoot.

Indendørs eller udendørs shoot

Det er helt op til dig om du vil have indendørsbilleder eller udendørsbilleder. Vi kan også lave begge dele så du er sikker på at få det bedste udvalg. Jeg er selv stor fan af både at få taget billeder indenfor og udenfor for, da det er to meget forskellige billedtyper der kommer ud af det. Og ind i mellem bliver man overrasket over hvor godt et alternativ kan fungere.  Af samme grund afsætter jeg rigelig med tid til en gravid fotografering. Det skal være en rolig og skæg oplevelse og du skal nyde det og frit skifte mellem kjolerne  og undertøj eller slet intet hvis du ønsker.

Gravid fotografering udendørs

Udendørsbilleder er meget levende og der er en masse farver der kommer i spil i baggrunden. Af samme grund har jeg investeret i kjoler der dækker det meste af farvepaletten, så kjole og baggrund spiller smukt sammen og skaber det look du er ude efter. Og for en god ordens skyld vil jeg lige sige at kjolerne er maskinvaskbare så når vi er udenfor er det dig der sætter grænserne for kreativiteten du gerne vil have i dine billeder.

 Træer og søer skaber en helt speciel stemning på et billede og det er også derfor jeg er stor fan af udendørsbilleder. Der er også noget helt specielt ved at have billeder der viser sammenhængen mellem graviditetens stadie og sæsonerne.

Gravid fotografering indendørs

Inde i studiet har vi nogle helt andre kreative muligheder. Det er muligt for mig at skabe den helt rette bløde belysning og virkelig få de vinkler på dig og din mave som gør at du og din mave ser superlækre ud. Jeg har også flere sets så du kan få eagle-eye perspektiv, silhuet billeder, bløde baggrunden og mere faste baggrunde, du kan sidde blødt eller ligge henslængt, det vigtigste er at du får den billedserie du ønsker og du må endelig sige til hvis du har en idé til et billede du godt kunne tænke dig, for så inkorporer jeg det selvfølgelig i shooten hvis det er muligt.  Og noget af det måske allerbedste ved at få tage billeder i studiet er at elementerne selvfølgelig ikke kan påvirke shootet i samme grad som de påvirker udendørs shoots.

Kontakt

Hvis du er interesseret i at vide mere om gravid fotografering , har spørgsmål eller gerne vil booke så kontakt mig endelig her

Hvis du vil vide mere om mig så kan du få lidt indsigt i mig som graviditets fotograf her 

Vil du gerne se billeder og anmeldelser så kig forbi min hjemmeside hvor der er masser af information og inspiration til en gravid fotografering https://mavebillede.dk/

 

 

 

fotograf gravid, gravid billeder, gravid billeder udendørs, gravid fotograf, gravid fotografering, gravid fotografering Sjælland, gravid kjole til fotografering, gravidfotografering, graviditets billeder, graviditets fotograf, graviditetsbilleder, graviditetsfotografering, kjole til gravid fotografering

Adresse

Storgade 30
4180 Sorø, Denmark