Graviditets fotograf

Hvorfor blive graviditets fotograf?

Jeg har valgt at fokusere på at være graviditets fotograf, fordi det er så enestående og unikt et tidspunkt i vores liv. Det er et flygtigt øjeblik og jeg elsker at fange den kærlighed som bruser frem i gravide kvinder og deres partnere. Derudover så er jeg bare dybt fascineret af den gravide krop. Der er noget utroligt smukt og fantastisk ved at kvindekroppen bare kan tilpasse sig et nyt voksende liv. Og jeg får bare aldrig nok af at forevige den forunderlige forandring.

At være graviditets fotograf i Danmark er noget helt specielt, da der ikke er mange der har specialiseret sig i denne type fotografi. Jeg boede i mange år i England, hvor det at besøge en graviditet fotograf og få taget professionelle billeder under sin graviditet er meget populært. Da jeg så flyttede tilbage til Danmark, var der en gravid veninde der spurgte mig, om ikke jeg kunne tage nogle billeder af hende. Det var så fantastisk en oplevelse at jeg bare tænkte ”Det er det her jeg skal”. Og så gik jeg i gang med at investere i de rigtige kjoler, scoute de bedste locations og udvikle min ekspertise, så jeg kan skabe billeder der er både naturlige og flatterende 

Oplevelsen i fokus

Min interesse i at skabe de bedste billeder betyder også, at jeg er ekstremt fokuseret på at skabe den bedste oplevelse for de kvinder der poserer for mig. Vejen til en graviditet er meget forskelligartet afhængig af hvem man er. Af samme grund handler det i høj grad om at lytte til hvad kunden ønsker at få ud af fotoshootet og sikre at de billeder jeg tager, rammer det udtryk der ønskes.

Udenfor eller  i studiet? Eller begge dele

Jeg er helt vild med at tage billeder udenfor og elsker at se noget vild natur i baggrunden, med en smuk gravid kvinde iført en lang flatterende kjole  i forgrunden. Der er bare noget helt vildt fedt i at vise naturens kræfter og sidestille dem med den livskraft gravide kvinder bærer rundt på. Jeg har også investeret i et studie som skaber nogle helt andre mulighed for at tage en mere intim type graviditets billeder, hvor maven virkelig kan sættes i fokus.

Jeg er selv mor og husker tilbage på min graviditet hver gang jeg skal tage graviditetsbilleder og hver gang tænker jeg – gid jeg havde fået det gjort.

Hvis du er interesserer i at høre mere eller har spørgsmål så kontakt mig endelig. Jeg svarer indenfor 24 timer og glæder mig til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål af mere praktisk karakter så kan det være en god idé at læse min blog om den praktiske del af et graviditetsfotografering shoot igennem.

Se anmeldelser og galleri på min side https://mavebillede.dk/

Gravide veninder fotograferet udenfor i en park.

fotograf gravid, gravid billeder, gravid billeder udendørs, gravid fotograf, gravid fotografering, gravid fotografering Sjælland, gravid kjole til fotografering, gravidfotografering, graviditets billeder, graviditets fotograf, graviditetsbilleder, graviditetsfotografering, kjole til gravid fotografering

Adresse

Storgade 30
4180 Sorø, Denmark