Gravidfotografering – praktiske oplysninger

Gravidfotografering – Hvad skal jeg have med?

Når du har besluttet dig for at få foretaget en gravidfotografering så er det en god idé at overveje hvilke ting du kan tage med til shootet. Nedenfor har jeg lidt praktisk information om hvad der kunne være godt at overveje inden du skal på shoot både praktiske ting at tage med, men også overvejelser om der skal andre med på billederne.

Hår, tøj og make-up

Har du langt hår er det altid en god idé at have et par hårspænder, hårelastikker og hårnåle med. En børste og lidt ekstra hårspray eller voks er også en god idé. Ved udendørs shoots er der chance for at vind og vejr måske roder den fine frisure og så er det rart lige at kunne fikse det hele.

Brug vandfast make-up så det ikke løber hvis der kommer en lille byge på vej til studiet, eller når vi er ude på shoot. Her er det også en god ide at kigge mit kjolegalleri igennem så make-up og kjole farver passer sammen.

Det er en god idé at tage noget tøj på du nemt kan tage af og på. Det vil gøre det nemmere at skifte til kjolerne og det er rart med en skjorte, en kåbe eller en varm jakke som kan åbnes foran, så kan du nemlig også tage den på når vi bevæger os mellem locations.

Ting med betydning

Tag meget gerne forskellige ting med som betyder noget for dig og din familie. Er i f.eks. alle sammen hesteelskere kan det være en sjov og sød idé at stille jeres ridestøvler i forskellig størrelser op i forgrunden og have dig eller dig og din partner i baggrunden.

Har I allerede besluttet jer for et navn, så tag endelig et skilt eller en bamse med hvorpå navnet er påtrykt. Et navn er det første man ejer, så det skal endelig fejres og vises hvis man har bestemt sig.

Søskende, venner, partnere og familiemedlemmer

Er der ældre søskende med kan det være en god idé med nogle snacks, så de kan få fyldt depoterne når de ikke står foran kameraet.

Det kan også være en rigtig god idé at have en ven, søster, mor eller en anden med som kan hjælpe dig med at skifte tøj, underholde eventuelle søskende som er med og hvis han eller hun har lyst så kan de også blive inkluderet på nogle af billederne. Der skal I bare lige sørge for at farve-koordinere. Jeg har også et par pige-kjoler i samme bordeux røde og midnats blå farve og stil som nogle af graviditetskjolerne. Så er der en storesøster der skal med, så kan I komme til at matche hinanden rigtig fint. 

Hvis du er interesseret i at høre mere så kontakt mig endelig, jeg forsøger at svare indenfor 24 timer og vil med glæde svarer på alle de spørgsmål du har vedrørende en gravidfotografering. Du kan også læse hvorfor min assistent fortryder ikke at få taget graviditetsbilleder da hun havde chancen i min blog.

Du kan se anmeldelser, eksempler på billedtyper, priser og meget mere på min side www.mavebillede.dk

fotograf gravid, gravid billeder, gravid billeder udendørs, gravid fotograf, gravid fotografering, gravid fotografering Sjælland, gravid kjole til fotografering, gravidfotografering, graviditets billeder, graviditets fotograf, graviditetsbilleder, graviditetsfotografering, kjole til gravid fotografering

Adresse

Storgade 30
4180 Sorø, Denmark