Graviditets billeder

Graviditets billeder – Et selfie på badeværelset i uge 38…

Jeg har to børn og ingen graviditetsbilleder, bortset fra det dårlige selfie taget på badeværelset da jeg var 38 uger henne. Det er både grynet, dårligt fokuseret og underbelyst. Under mine graviditeter tænkte jeg slet ikke på at få taget professionelle billeder. Jeg kan helt ærlig sige at tanken aldrig strejfede mig eller min mand for den sags skyld, at det kunne være en god idé. Jeg var ikke en af dem der tog billeder hver uge eller hver måned. Så det eneste jeg har at vise mine børn, når de bliver større er et dårligt selfie og nogle temmelig latterlige billeder iført en stor gul regnjakke foran Christiansborg, hvor jeg ser ud som om jeg har spist lidt for meget til jul.

Bryllupper og børnenes ankomst

Jeg tror at der er rigtig mange der, lige som jeg selv, slet ikke overvejede at få taget nogle ordentlige graviditets billeder imens tiden var til det. Og det er egentlig lidt underligt at tanken slet ikke slår os. Til de fleste bryllupper er en fotografs tilstedeværelse en selvfølge, så hvorfor er det ikke en selvfølge at der skal tages nogle ordentlige billeder imens vi er gravide? Jeg må selv indrømme at jeg faktisk fortryder det nu. Jeg ville gerne have et par ordentlige graviditetsbilleder hængende på væggen af mig selv som alle disse kvinder har.

Ikke for at kigge på det og undres over det magiske ved at bære et andet liv. Det kan være super anstrengende at være gravid. Men fordi mine børns ankomst har ændret alt i mit liv. Mere end vores bryllup nogensinde kunne, og jeg ville ønske at jeg kunne vise begge børn et godt billede af mig, med dem voksende inde i maven.

Bagklogskabens klare lys og graviditetsbilleder

Det er altid let at være bagklog, og derfor vil jeg anbefale andre at få taget nogle graviditets billeder professionelt og ikke afvise idéen uden i det mindste overveje det og tænke på at ens børns ankomst markerer begyndelsen på noget meget større end et bryllup.

Man kan sagtens tage billeder selv, som rigtig mange gør, men de færreste har muligheden for at tage et billede som faktisk ser professionelt ud. Langt de fleste bruger deres telefonkameraer og selvom det er ok billeder, så bliver det bare lækrere når det er en professionel der står bag kameraet og som har de rette kjoler og kender de bedste locations.

Jeg vil helt klart anbefale et professionel fotoshoot fordi resultatet bliver så meget bedre når en ekspert står for det og det er altså et fantastisk minde at have, et som jeg ikke selv har men som jeg kan se andre kvinder få hver eneste gang jeg assisterer Christina på shoot.

Hvis du er interesseret kan du kontakte Christina her

Er du stadig i tvivl om det er noget du er interesseret i så kig blog indlægget  Graviditets billeder Nej tak – og dog… igennem.

Og du kan se både gallerier, blogs, anmeldelser og meget mere på hjemmesiden https://mavebillede.dk/

fotograf gravid, gravid billeder, gravid billeder udendørs, gravid fotograf, gravid fotografering, gravid fotografering Sjælland, gravid kjole til fotografering, gravidfotografering, graviditets billeder, graviditets fotograf, graviditetsbilleder, graviditetsfotografering, kjole til gravid fotografering

Adresse

Storgade 30
4180 Sorø, Denmark