Gravid fotograf – Hvad går det egentlig ud på?

Overvejer du en graviditetsfotografering?

Mange går rundt med en voksende mave og tænker på om graviditetsfotografering er noget for dem. Af den grund har jeg lavet en lille introduktion til hvad det er, hvordan det foregår og hvorfor det er noget du bør overveje.

En enestående og flygtig periode

En graviditet er en fantastisk ting, på 9 korte måneder gennemgår du og din krop en transformation og et nyt lille menneske skabes og vokser. Det er en tid med en masse spørgsmål og nye oplevelser. Det er også en tid de fleste kun oplever få gange og derfor er det en rigtig god idé at få oplevelsen dokumenteret af en professionel fotograf. 

Gravid fotograf med styr på de eksterne faktorer

Jeg har specialiseret mig i gravidfotografering netop fordi det er en fantastik og flygtig periode som er livsændrende på så mange punkter og det er min største glæde at være med til at forevige det stadie i livet hvor nyt liv er på vej. For at sikre en god oplevelse har jeg et bredt udvalg af graviditetskjoler med forskellige snit som alle har det til fælles at den voksende mave sættes i fokus og farvepaletten er så bred at der med garanti vil være en farve som komplimenterer dig. Og det er helt op til dig hvilken eller hvilke kjoler du ønsker at have på og du bestemmer selv hvor mange forskellige kjoler og dermed udtryk du vil have. Det er også muligt at få taget billeder i undertøj eller helt natural hvis det er det du ønsker. Fotoshootet vil så finde sted i mit diskret beliggende studie i centrum af Sorø.

Dine ønsker definerer fotograferingen

Jeg er lokal kendt i Sorø og omegn og kender mange rigtig gode locations hvor vi kan tage dine graviditetsbilleder udenfor med en fantastisk naturlig baggrund. Samtidig har jeg et studie centralt i Sorø hvor jeg arbejder med forskellige baggrunde og belysning så der kan skabes alt fra silhuet billeder til eagle-eye perspektiv. Sort/hvide silhuet billeder taget i studiet fungerer rigtig godt hvis du ønsker at blive fotograferet iført undertøj eller helt natural, da jeg kan sikre den helt rigtige bløde belysning. Fælles for alle fotoshoots er at du er centrum og det udtryk du ønsker er det jeg skaber.

Gravid fotograf med plads til  søskende

Hvis der er søskende skal der også være billeder af dem med mors voksende mave. Det er så vigtigt at søskende føler sig inkluderede i graviditeten og deres glæde over at skulle være storesøster eller storebror skal også indfanges. Derfor opfordrer jeg altid til at eventuelle søskende medbringes, så laver jeg nemlig nogle graviditets-familieportrætter samtidig.

Du kan læse mere om et graviditetsfotoshoot i mit blog indlæg Fotograf gravid – fotoshoots, billeder og det idéelle tidpunkt

Kontakt – Fotograf Gravid

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at få taget graviditetsbilleder så tøv ikke med at kontakte mig her. Jeg svarer indenfor 24 timer og finder en tid der passer. Jeg er baseret centralt i Sorø hvor der er nem adgang til gode locations og samtidig ligger byen lige ved motorvejen. 

Du kan se anmeldelsre, priser, gallerier og meget mere på min hjemmeside www.mavebillede.dk – Sjællands Gravid Fotograf

fotograf gravid, gravid billeder, gravid billeder udendørs, gravid fotograf, gravid fotografering, gravid fotografering Sjælland, gravid kjole til fotografering, gravidfotografering, graviditets billeder, graviditets fotograf, graviditetsbilleder, graviditetsfotografering, kjole til gravid fotografering

Adresse

Storgade 30
4180 Sorø, Denmark