Forskellige typer graviditetsbilleder

Her er nogle eksempler på et par af de mest populære gravidbilleder

Stranden til gravid fotografering

Graviditetsbilleder på stranden er til dig der ønsker smukke, idylliske og romantiske billeder i sandet, på badebroen og i de rustikke klitter. Der er heldigvis mange lækre strande i Danmark som hver især har noget at byde på. Nogen af dem ligger endda så tæt op ad skoven, at man kan få begge dele med i sit fotoshoot. 

Tag Storesøster eller Storebror med til gravid fotoshoot

Denne type billeder fanger de forventningsfulde følelser som storesøster/storebror føler indeni. Denne type foto udføres på en naturlig og autentisk måde, således at den forventningsfulde og begejstrede energi hos storesøster/storebror skinner igennem på billedet.

Gravid Parbilleder

Her får i et evigt minde om den kærlighed der skabte jeres baby. Parbilleder kan udføres på mange måder; de kan være intime og så kan de være eventyrlige i lange flotte kjoler.

Uanset hvad I vælger, så kan det vidst ikke blive mere tydelige, at der ligger en kærlighedsbaby i maven!

  1. Familiebilledet

Nu skal far, mor og søskende alle i spil! Her er der mulighed for at få de sødeste billeder hvor storebror eller storesøster interagerer med den gravide mave. Familiebilledet er den slags minder alle bør forevige!

  1. Silhuetter

Er der noget smukkere end silhuetten af en gravid kvindes krop?

Denne type billede kan få forskellige udtryk, alt efter om du ønsker en mørk eller en lys baggrund. Hvis du er til enkle og elegante billeder, som fungerer godt i sort/hvid, så er et silhuetbillede det perfekte match!

  1. Glem ikke det pelsede familiemedlem

Hvis du har en hund i familien er det oplagt at inkludere den i dine gravidbilleder. Jeres hund er en del af den familie, som baby kommer ind i. Derudover vil jeres pelsede familiemedlem helt sikkert blive babys trofaste ven og beskytter.

Adresse

Storgade 30
4180 Sorø, Denmark