Gravid fotografering ved Sorø Akademi

Gravid fotografering

Gravid fotografering er et af mine helt store emner – et job jeg har både meget erfaring i, og et som jeg nyder utroligt meget. 

Gravidbilleder i studie og udendørs

Om du er alene, sammen med den kommende far eller større søskende, så er mit mål altid at I skal have en dejlig, afslappet og sjov oplevelse. En god stemning skaber nemlig også de bedste billeder. 

Nogle vælger at få taget graviditetsbilleder i naturen, mens andre foretrækker studiet. Begge dele er fantastiske.

Alt efter vind, vejr og årstid, har jeg altid flere forskellige favorit lokationer, afhængig af hvad du går og drømmer om. 

Kjoler til Gravid Fotografering

Gravid billeder er noget helt specielt, og de bliver endnu bedre hvis tøjet passer til anledningen. Den gravide krop er unik, og jeg har derfor opbygget en garderobe af kjoler der er designet specielt til gravid fotografering. De sidder fantastisk, kan blive både våde og beskidte, og så tager de sig rigtig godt ud på billeder. Du kan se og vælge den eller de kjoler du gerne vil låne, helt gratis, til dit mavebillede fotoshoot ved at klikke her

De piger som er lidt ekstra runde, spørger ofte om jeg er sikker på, at mine kjoler passer dem. Det LOVER jeg. De er lavet til smukke, runde kvinder med former, og kan strække sig nemt og fint, uden at du føler dig akavet eller skidt tilpas. Jeg skal nok rådgive dig om, hvilken model, design og farver, som vil få dig til at se allerbedst ud. 

Gravidbilleder i undertøj

Hvordan vælger man en fotograf til gravid fotografering?

Hvorfor så lige vælge mig som din gravid fotograf? Du kan jo tage et kig på mine anmeldelser her på siden, eller læse mine end 100 + 5-stjernede reviews på Facebook. For hvis du er ligesom mig, er det rart at høre om andres personlige oplevelse, inden I booker.

Jeg er selv mor til to skønne drenge, og havde begge gange en af de der ‘kast op i 7 måneder blandet med bækkenløsning mens alt smager af metal’ graviditeter 🙂 ‘Lækker’ var det sidste jeg følte mig. Heldigvis fik jeg alligevel taget mig sammen til at få taget billeder af maven af flere omgange – i uge 28, 32 og 36. Og hvor er jeg dog glad for at jeg gjorde det. 

Jeg LOVER dig at vi også nok skal få taget nogle dejlige billeder af dig og din mave, i et afslappet og hyggeligt tempo. 

Så hvis du har lyst, så send mig en besked eller ring for en snak om dit gravid fotoshoot, eller for at booke en dag der passer dig. 

Gravid fotografering i Studie

Har du mest lyst til at få taget gravidbilleder indenfor, vil jeg glæde mig til at se dig i mit studie i Sorø. Det er de lækreste 25 m2 i en aflukket gårdhave, midt i centrum. 

Mange vælger her at få taget nogle smukke billeder i undertøj, pakket ind i noget af mit fine stof, og helt uden tøj på. Netop denne type billeder er super flotte i sort hvid. 

Jeg tager RIGTIG mange gravidbilleder i studiet, og selvom det er lidt vildt for nogen sådan at smide tøjet foran en fremmed, vil jeg gerne garantere dig at det bliver en super fin (og ofte sjov) oplevelse. Og bare rolig; jeg skal nok guide dig hele vejen.

Til menu

Graviditetsfotografering i studie på Sjælland

Gravid fotografering: Praktisk information omkring dit fotoshoot

Mine fotoshoots er både hyggelige og afslappede, og jeg skal nok styre slagets gang. Du skal slet ikke bekymre dig om, at du måske ikke er nogen supermodel der er vant til at få taget billeder.

Det er min erfaring at alle får mest ud af fotograferingen hvis model og fotograf er godt forberedte. Derfor modtager alle mine kommende mødre min Guide til Gravid Fotografering på mail. Her kommer også en masse praktisk information samt gode råd og tips. Hvis du har nogle spørgsmål som du ikke finder svaret på her, er du selvfølgelig meget velkommen til at skrive eller ringe til mig.

Hvis du har en idé om et helt bestemt billede som du specielt gerne vil have taget, må du meget gerne sende det til mig inden. Så kan jeg rådgive om hvordan vi bl.a. kan skabe netop det.

Gravid fotografering: Mit fotostudie

Mit studie ligger Storgade 30, 4180 Sorø. Det er inde i en hyggelig gård som er helt privat og uforstyrret. Der er dejlig varmt, med tæpper på gulvet, farverige kjoler på væggene og lejetøj til de helt små.

Du finder indgangen lige overfor Sorø Museum (en gammel rød bygning), igennem den sorte port hvor der står Brikzen på siden. Gå ind igennem gården, ind i receptionen, og ring på klokken ved døren ud til den næste gårdhave. Tag plads i receptionen – så kommer jeg ud og henter dig, når jeg er klar.

Der er toilet i receptionen hvis nogen lige skal tisse af inden vi går i gang.

Hvor lang tid tager et fotoshoot?

Hvor lang tid hvert fotoshoot tager, kommer lidt an på hvilke billeder vi skal tage, og om vi fotograferer udenfor, inde i studiet eller begge dele. Så typisk omkring 40-90 minutter men det er kun en guide. Spørg evt. inden dit fotoshoot hvor lang tid du skal sætte af – så kan jeg svare mere præcist på det.

Gravidbilleder udendørs
Gravidbilleder ‘on location’ i Sorø

Gravid fotografering med Styling: Hår og make-up

I samarbejde med Danmarks lækreste stylister, tilbyder jeg luksus hår og make-up styling inden dit fotoshoot. Det foregår i mit studie, og er super hyggeligt.

Hvis du gerne vil bestille styling, skal du gøre det, når du booker dit fotoshoot. Så sørger jeg for at der er sat god tid af til det hele. Du skal bare møde op med rent hår og ren hud, helt uden make-up. Sammen med stylisten bliver I enige om den bedste make-up og det lækreste hår til netop din stil og personlighed. Jeg er også med på råd i forhold til hvad der passer bedst til de billeder vi skal tage.

Står du selv for stylingen, kan du med fordel lægge en lidt kraftigere make-up end du normalt ville gøre. Overvej om du eventuelt kunne krølle eller sætte håret. Forestil dig at du skal til bryllup! Det betaler sig virkelig at gøre lidt ekstra ud af det.

Gravidbilleder: Redigering og efterbehandling

Alle mine billeder bliver smukt og lækkert redigeret i min personlige stil som du kan se en masse eksempler på i galleriet her.

Har du fået en bums eller udslæt dagen inden, eller har du et grimt ar som driller? Lad helt være med at gå i panik. For lige præcis de ting kan altid fjernes i efterbehandlingen af dine billeder.

Hvis du ønsker mere kompleks redigering af nogle af billederne – så som at fjerne store objekter i baggrunden, ændre farve på tøj og baggrund osv. laves det på bestilling og efter aftale.

Gravid fotografering med den kommende far 

Jeg tager rigtig mange gravidbilleder hvor den kommende far er med. Det er super skønt at dele denne helt specielle tid.

Hvis det er planen, så giver det pote at tænke over hvad han skal have på til billederne. Kjoler, bluser og skjorter i gode solide farver (stærke eller afdæmpede) tager sig generelt bedre ud på billeder end tøj med komplicerede mønstre; tern, blomster og striber. Det er også en fordel at vælge noget tøj som ikke krøller eller ’fnugger’ alt for nemt (redigering af tøj udover enkelte pletter og lignende laves kun på bestilling).

Par fotografering

Gæster til dit fotoshoot

Nogen vil rigtig gerne have deres mor, veninde, kæreste, søster osv. med til deres fotoshoot bare for hyggens skyld. ALLE er velkomne i mit studie eller på den udvalgte lokation. Det vigtigste er, at de mennesker du tager med, deltager i at skabe en god stemning.

Godt med søvn, mad og drikke

Det er altid godt at møde op veludhvilet, mæt og i godt humør. Så gør dit bedste for at få en god nattesøvn inden, spis en god morgenmad, og tage evt. en snack og noget at drikke med.

Kom til tiden

Jeg prioriterer at have god tid til hver enkel fotoshoot, da det giver de bedste billeder og den bedste oplevelse for alle. Derfor er det super vigtigt at komme til tiden. Jeg kan ikke nødvendigvis lægge ’tabte’ minutter til i den anden ende, og det er altid ærgerligt ikke at have rigtig god tid til netop sådan et fotoshoot.

Hvis du bliver forsinket, må du meget gerne skrive en SMS eller ringe. Og I tilfælde af at du må aflyse, siger du selvfølgelig bare til så hurtigt som muligt. Det kan jo ske for os alle sammen.

Mobiltelefoner

Jeg beder generelt om at det kun er mig der tager billeder til dit fotoshoot – hvad enten det er i studiet eller udenfor. Mobiletelefoner kan meget nemt ’dele’ fokus og skabe rod i den energi vi skal bruge til netop at lave de fedeste, professionelle billeder. Spørg evt. hvis der er en situation I alligevel gerne vil fange i et kort øjeblik.

Parkering

Der er gratis parkering flere steder i byen. Du kan holde i 30 minutter på Storgade lige ud for mit studie, og 3 timer ved Holberg Arkaden hvorfra du kan gå direkte igennem til mit studie på den anden side.

Hvornår får jeg billederne?

En uges tid efter fotograferingen modtager du et link til et privat, online billedgalleri hvorfra du kan vælge de digitale billeder du gerne vil have. På det tidspunkt har billederne fået en meget let redigering, men er langt fra færdige.

De billeder du vælger, bliver smukt redigeret, og leveret via e-mail i høj digital kvalitet. Du får også altid dine studiebilleder i både farve og sort hvid.

Jeg kan også hjælpe med at lave smukke prints, og få billederne rammet ind. Se min hjemmeside for priser: http://savagefoto.dk/priser-fotograf-sjaelland/

og når alt det så er sagt, vil jeg slutte af med igen at sige tusind tak fordi du netop har valgt mig som din gravid fotograf. Jeg vil glæde mig rigtig meget til at se netop dig, og give dig en skøn oplevelse.

Til menu

“Havde et super nemt fotoshoot med Søs. Området hun havde valgt var lige efter mit hoved (kendte ikke stedet i forvejen). Hun var nem at samarbejde med. Der er hurtig respons på mails og hurtig levering af det færdige resultat. Super oplevelse”

Kira Hald

Nyfødt fotografering

Billeder af din nyfødte baby

Priser

Se mine priser på fotografering og billeder

Galleri

Tag et kig på nogle af mine gravidbilleder inden du booker

Adresse

Storgade 30
4180 Sorø, Denmark