Mavebillede under piletræ
Gravid fotografering udendørs
Smukke Gravidbilleder i Studie

Kreative gravidbilleder

Gravid fotografering er et af mine helt store emner - et job jeg har både meget erfaring i, og et som jeg nyder utroligt meget. 

Gravidbilleder i skov, strand og have

Om du er alene, sammen med den kommende far eller større søskende, så er mit mål altid at I skal have en dejlig, afslappet og sjov oplevelse. En god stemning skaber nemlig også de bedste billeder. 

Mange vælger at få taget graviditetsbilleder i naturen, og det er også super fantastisk. Alt efter vind, vejr og årstid, har jeg altid flere forskellige favorit lokationer. Og vi kan også mødes på den strand, i den skov eller park som I gerne vil bruge. Det kan dog være en fordel at jeg kender stedet, men det er ikke et krav.

Kjoler til Gravid Fotografering

Gravid billeder er noget helt specielt, og de bliver endnu bedre hvis tøjet passer til anledningen. Den gravide krop er unik, og jeg har derfor opbygget en garderobe af kjoler der er designet specielt til gravid fotografering. De sidder fantastisk, kan blive både våde og beskidte, og så tager de sig rigtig godt ud på billeder. Du kan se og vælge den eller de kjoler du gerne vil låne, helt gratis, til dit mavebillede fotoshoot ved at klikke her

De piger som er lidt ekstra runde, spørger ofte om jeg er sikker på, at mine kjoler passer dem. Det LOVER jeg. De er lavet til smukke, runde kvinder med former, og kan strække sig nemt og fint, uden at du føler dig akavet eller skidt tilpas. Jeg skal nok rådgive dig om, hvilken model, design og farver, som vil få dig til at se allerbedst ud. 

Hvordan vælger man en fotograf til mavebilleder?

Hvorfor så lige vælge mig som din gravid fotograf? Du kan jo tage et kig på mine anmeldelser her på siden, eller læse mine end 80+ 5-stjernede reviews på Facebook. For hvis du er ligesom mig, er det rart at høre direkte om andres personlige oplevelse, inden I booker.

Jeg er selv mor, og havde en af de der 'kast op i 7 måneder blandet med bækkenløsning mens alt smager af metal' graviditeter :) Så lækker var det sidste jeg følte mig. Men jeg lover dig at vi nok skal få taget nogle dejlige billeder af dig og din mave, i et afslappet og hyggeligt tempo. 

Så hvis du har lyst, så send mig en besked eller ring for en snak om dit gravid fotoshoot, eller for at booke en dag der passer dig. Jeg glæder mig til at hære fra dig. 

Mavebillede i Studie

Har du mest lyst til at få taget gravidbilleder indenfor, kan det sagtens lade sig gøre i mit studie i Sorø. Det kunne for eksempel være hvis du gerne ville fotograferes i undertøj eller helt uden tøj på. Det har jeg god erfaring med, men deler ikke de billeder nogen steder.

Til menu

“Havde et super nemt fotoshoot med Christina. Området hun havde valgt var lige efter mit hoved (kendte ikke stedet i forvejen). Hun var nem at samarbejde med. Der er hurtig respons på mails og hurtig levering af det færdige resultat. Super oplevelse”

Kira Hald

Book fotograf

Book dit gravid fotoshoot her

Fotopriser

Se mine priser på fotografering og billeder

Ikke sikker?

Tag et kig på nogle af mine gravidbilleder inden du booker

Adresse

Storgade 30 D
4180 Sorø, Denmark

Kontakt

E: info@savagefoto.dk
TEL: +45 53 33 09 25