Graviditets fotografering: Den helt rigtige lokation til dit gravid fotoshoot

Mine gravid fotoshoots udenfor er super populære, og med god grund. Naturen, gamle bygninger, strande, søer og skove byder på helt fantastiske kulisser til de perfekte gravidbilleder.

Hvis du har et specielt ønske til hvor dine billeder skal tages, hører jeg dem gerne; vand, skov, slot osv. Jeg holder til i Sorø, og bruger derfor oftest de muligheder som området byder på – og det er ikke så lidt.

Her kommer et par af mine mest populære lokationer til gravid fotografering…

Gravid fotografering i Akademihaven i Sorø

Når det kommer til muligheder for storslået variation på et enkelt fotoshoot, så har Sorø Akademihave nærmest det hele. Porten til den gamle park ligger for enden af Storgade hvor mit studie også ligger. Det er dejligt praktisk, og betyder at vi kan mødes inde i varmen og kigge alle mine kjoler igennem, inden vi ’smutter’ ud i det grønne. ALLE årstider er fantastiske i Akademihaven, og fordi jeg bevæger mig der hver eneste uge, er jeg altid opmærksom på hvad naturen specielt har at byde på lige på det tidspunkt hvor du skal have taget dine billeder. De gamle bygninger byder på både storslåede og romantiske baggrunde, og de mange bade og udkigsbroer ved Sorø sø er som skabt til at stå på i smukke kjoler.

Gravid billeder på stranden

Vand ER bare flot, og til dem gerne vil have taget gravidbilleder på stranden, er det klart en fordel at vælge et fotoshoot i de tidligere eller sene timer på dagen. Her er lyset nemlig ideelt, og hvem kan stå for en gravid silhuet i solnedgangen.

Jeg bruger oftest Kirke Stillinge strand, som både byder på sand og smukke støvet grønne klitter. Du kan nemt parkere ved toppen af vejen ned til stranden, og nappe en is i farten fra Circus Is, hvis de har åbent når du får taget billeder.

Mavebilleder i Solgårdsparken i Køge

Den smukke, hvide pavillon i hjertet af parken byder på den fineste ramme til både gravid- og børnebilleder. Lige ved siden af, strækker en smuk sort bro sig over vandet, og de gamle piletræer laver det smukkeste tæppe af blide lysegrønne flimmerfarver.  Desuden ligger vandet på den modsatte side af vejen der løber forbi parken, så hvis sol og vejr er til det, kan man slå to fluer med et smæk netop her.

Går du og drømme om de helt perfekte graviditetsbilleder? Så skriv til mig via siden her. Sammen skal vi nok finde den perfekte lokation og tidspunkt.

Adresse

Storgade 30
4180 Sorø, Denmark