Graviditets fotografering

Går du og drømmer om de helt rigtige graviditets billeder? Du har måske opdaget for nylig at I venter et barn, eller måske har du allerede rundet uge 37 og pludselig fået lyst til at få maven foreviget. 

Graviditets fotografering: Din fotograf

Som ‘gravid fotograf’ tager jeg i dag mavebilleder hver uge, og det er absolut et af de emner som jeg nyder allermest. 

Jeg er 38 år og har to dejlige drenge fra 2014 og 2019. Under min sidste graviditet fik jeg taget billeder flere gange. Det fik jeg nemlig slet ikke gjort første gang, og nøj hvor er jeg ærgerlig over det i dag.

Jeg ved lige præcis hvordan det er at stå både foran og bag kameraet. or mig var det vigtigt at hende der tog billederne, kunne sætte sig ind i min situation. Ja, jeg indrømmer gerne at jeg foretrak en fotograf som selv var mor. hun vidste lige præcis hvordan jeg havde det; ondt i bækkenet, følte mig som en hval og skulle lige kaste op et par gang undervejs! 

Anbefalet til graviditets fotografering

Mine kunder anbefaler mig ikke kun fordi jeg tager gode billeder. Det er mindst lige så meget hele oplevelsen af deres graviditets fotografering som de mindes med glæde. Og det er absolut mit mål og ønske at det netop skal være både hyggeligt og sjovt at være til fotograf. For det er jo de færreste af os som er modeller i hverdagen, og derfor lover jeg at styre slagets gang. Du skal bare møde op 🙂 

Guide til graviditets fotografering

Når du booker mig til din graviditets fotografering, modtager du med det samme min guide til netop den type fotoshoots,  via email. Her står der alt hvad du skal vide, inden det bliver din tur.

Er du stadig i tvivl om det er mig der skal tage dine gravid billeder? Så tag en tur rundt på min hjemmeside og læse om mine…

Priser på graviditetsfotografering

Kjoler til gravid fotografering

Gravid billeder: Mit galleri

Book dit gravid fotoshoot

For priser, anmeldelser og anden info så se resten af min hjemmeside www.mavebillede.dk

Adresse

Storgade 30
4180 Sorø, Denmark