Gravid Foto

Leder du efter den helt rigtige graviditets fotograf? Det kan jeg godt forstå. For hvad enten du elsker eller hader at være gravid, så er det en kort og unik tid i dit liv.

Det kræver både erfaring og engagement som fotograf, at skabe en serie smukke, naturlige og lækre billeder af gravide kvinder. 

Gravid foto: Mine egne mavebilleder

Jeg er mor til to, og var absolut ikke nogen fan af at være gravid. Med den første, fik jeg slet ikke taget billeder. DET er jeg ærgerlig over i dag. Så med nummer to, var jeg til gravid fotograf hele 2 gange! Det var nogle skønne oplevelser, og billederne hænger flere steder i vores hjem til minde om tiden hvor vi gik og ventede på vores lille mirakel. 

Anbefalet gravid fotograf

Om jeg skal købe en ny bil, et nyt kamera eller booke en fotograf til mig selv, så er det bedste altid en personlig anbefaling. På min Facebook side ligger der tæt på 200 5-stjernede anmeldelser; så der kan du få et godt indtryk af hvad andre synes om både deres billeder men også deres oplevelse hos mig.  

Overvejer du at booke mig til at tage dine gravid billeder, så vil jeg anbefale at du tager en tur forbi mit galleri af gravidbilleder og siden med personlige anbefalinger. Er det vigtigt for dig at fotografen har en bred garderobe af kjoler til gravid fotografering, kan du tage et kig ‘i mit skab’ på denne side.

Se også…

Priser på graviditetsfotografering

Kjoler til gravid fotografering

Gravid billeder: Mit galleri

Book dit gravid fotoshoot

www.mavebillede.dk

Adresse

Storgade 30
4180 Sorø, Denmark