Gravid fotografering Sjælland

Find den rigtige graviditetsfotograf

Det er blevet super populært at få taget profesionelle graviditetsbilleder, og med rette. Det er en helt fantastisk tid som er dejlig at få foreviget.

Det er også en helt speciel ting at være gravidfotograf; det kræver erfaring med at fotografere den gravide kvindekrop, og så er det vigtigt at alle som er med, får en super behagelig oplevelse.

Her får du min guide til Gravid Fotografering. Hvis du gerne vil have en snak om netop dine drømmebilleder, så vil jeg rigtig gerne høre fra dig.

Du kan se alle de kjoler som mine kommende mødre kan låne til deres fotoshoot HER.

Og for eksempler på de forskellige typer af gravidbilleder jeg tager, kan du tage et smut forbi mit galleri HER.

Praktisk information omkring dit gravid fotoshoot

Mine fotoshoots er både hyggelige og afslappede, og jeg skal nok styre slagets gang. Du skal slet ikke bekymre dig om, at du måske ikke er nogen supermodel der er vant til at få taget billeder.

Det er min erfaring at alle får mest ud af fotograferingen hvis model og fotograf er godt forberedte. I denne guide finder du derfor en masse praktisk information samt gode råd og tips. Hvis du har nogle spørgsmål som ikke er besvaret her, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til mig.

Hvis du har en idé om et helt bestemt billede som du specielt gerne vil have taget, må du meget gerne sende det til mig inden. Så kan jeg rådgive om hvordan vi bl.a. kan skabe netop det.

Mit fotostudie

Mit studie ligger Storgade 30, 4180 Sorø. Det er inde i en hyggelig gård som er helt privat og uforstyrret.

Studiet er 25 hyggelige m2. Der er dejlig varmt, med tæpper på gulvet, farverige kjoler omkring på væggene og lejetøj til de helt små.

Du finder indgangen lige overfor Sorø Museum (en gammel rød bygning), igennem den sorte port hvor der står Brikzen på siden. Gå ind igennem gården, ind i receptionen, og ring på klokken ved døren ud til den næste gårdhave. Tag plads i receptionen – så kommer jeg ud og henter dig, når jeg er klar.

Der er toilet i receptionen hvis nogen lige skal tisse af inden vi går i gang.

Hvor lang tid tager et fotoshoot?

Hvor lang tid hvert fotoshoot tager, kommer lidt an på hvilke billeder vi skal tage, og om vi fotograferer udenfor, inde i studiet eller begge dele. Så typisk omkring 30-60 minutter men det er kun en guide. Spørg evt. inden dit fotoshoot hvor lang tid du skal sætte af – så kan jeg svare mere præcist på det.

Styling: Hår og make-up til dit fotoshoot

I samarbejde med en af Danmarks lækreste stylister, certificeret stylecoach Maria Schøn, tilbyder jeg luksus hår og make-up styling inden dit fotoshoot. Der foregår i mit studie, og er super hyggeligt. Prisen for 1.5 times hår og make-up styling er 950kr som skal betales når du booker tiden.

Hvis du gerne vil bestille styling, skal du gøre det når du booker dit fotoshoot. Så sørger jeg for at der er sat god tid af til det hele. Du skal bare møde op med rent hår og ren hud, helt uden make-up. Sammen med stylisten bliver I enige om den bedste make-up og det lækreste hår til netop din stil og personlighed. Jeg er også med på råd i forhold til hvad der passer bedst til de billeder vi skal tage.

Til fotoshoots hvor styling er inkluderet, kan det være en god ide at komme forbi mit studie nogle dage inden og prøve kjoler. Så kan vi tage en snak om alt det praktiske så som undertøj, farver osv. og så er både du og jeg ekstra godt forberedte. Maria tager til dels udgangspunkt i hvad du skal have på under stylingen, så det er fint at have besluttet det inden.

Står du selv for stylingen, kan du med fordel lægge en lidt kraftigere make-up end du normalt ville gøre. Overvej om du eventuelt kunne krølle eller sætte håret. Forestil dig at du skal til bryllup! Det betaler sig virkelig at gøre lidt ekstra ud af det.

Mobiltelefoner

Jeg beder generelt om at det kun er mig der tager billeder til dit fotoshoot – hvad enten det er i studiet eller udenfor. Mobiletelefoner kan meget nemt ’dele’ fokus og skabe rod i den energi vi skal bruge til netop at lave de fedeste, professionelle billeder. Spørg evt. hvis der er en situation I alligevel gerne vil fange i et kort øjeblik.

Redigering og efterbehandling

Alle mine billeder bliver smukt og lækkert redigeret i min personlige stil som du kan se en masse eksempler på online.

Har du fået en bums eller udslæt dagen inden, eller har du et grimt ar som driller? Lad helt være med at gå i panik. For lige præcis de ting kan altid fjernes i efterbehandlingen af dine billeder.

Uønskede buler fra undertøj, dobbelthager, arme der er blevet lidt brede i graviditeten, rynker og lignende er alt sammen også noget som jeg tilbyder at airbrushe som standard.

Hvis du ønsker mere kompleks redigering af nogle af billederne – så som at fjerne store objekter i baggrunden, ændre farve på tøj og baggrund osv. laves det på bestilling og efter aftale. Jeg vurderer hvor meget tid det vil kræve, og giver dig en pris inden jeg går i gang.

Skal den kommende far eller søskende med på billederne?

Jeg tager rigtig mange gravidbilleder hvor den kommende far, søskende og andre nære familiemedlemmer er med. Det er super skønt at dele denne helt specielle tid.

Hvis det er planen, så giver det pote at tænke over hvad de andre personer skal have på til billederne. Kjoler, bluser og skjorter i gode solide farver (stærke eller afdæmpede) tager sig generelt bedre ud på billeder end tøj med komplicerede mønstre; tern, blomster og striber. Det er også en fordel at vælge noget tøj som ikke krøller eller ’fnugger’ alt for nemt (redigering af tøj udover enkelte pletter og lignende laves kun på bestilling).

Gæster til dit fotoshoot

Nogen vil rigtig gerne have deres mor, veninde, kæreste, søster osv. med til deres fotoshoot bare for hyggens skyld. ALLE er velkomne i mit studie eller på den udvalgte lokation. Det vigtigste er, at de mennesker du tager med, deltager i at skabe en god stemning.

Børn er altid velkomne hos mig. Jeg har selv en lille søn, og er vandt til det postyr, figenstænger, snottede næser og mere som følger med. Så hvis du har valgt eller pludselig har behov for at tage dine børn med, er det absolut ikke noget problem.

Godt med søvn, mad og drikke

Det er altid godt at møde op veludhvilet, mæt og i godt humør. Så gør dit bedste for at få en god nattesøvn inden, spis en god morgenmad, og tage evt. en snack og noget at drikke med.

Kom til tiden

Jeg prioriterer at have god tid til hver enkel fotoshoot, da det giver de bedste billeder og den bedste oplevelse for alle. Derfor er det super vigtigt at komme til tiden. Jeg kan ikke nødvendigvis lægge ’tabte’ minutter til i den anden ende, og det er altid ærgerligt ikke at have rigtig god tid til at tage de helt perfekte billeder.

Hvis du bliver forsinket, må du meget gerne skrive en SMS eller ringe på 53330925. Og I tilfæde af at du må aflyse, siger du selvfølgelig bare til så hurtigt som muligt. Det kan jo ske for os alle sammen.

Parkering

Der er gratis parkering flere steder i byen. Du kan holde gratis i 30 minutter på storgade lige ud for mit studie, og 3 timer ved Holberg Arkaden hvorfra du kan gå direkte igennem til mit studie på den anden side.

Hvornår får jeg billederne?

Et par hverdage efter fotograferingen modtager du et link til et privat, online billedgalleri hvorfra du kan vælge de digitale billeder du gerne vil købe. På det tidspunkt har billederne fået en let redigering, men er endnu ikke færdige.

De digitale billeder koster som udgangspunkt 350kr stk. eller 500kr hvis du kun skal have et enkelt. Der er lidt ekstra rabat ved køb af mere end 10 billeder.

Galleriet ligger åbent i 7 dage, hvorefter det bliver lukket – så du har en hel uge til at summe over hvilke billeder er dine favoritter. Hvis du har brug for min vurdering af dem, siger du bare til.

De billeder du vælger, bliver grundigt og professionel redigeret, og leveret via email i høj digital kvalitet og opløsning. Hvis du gerne vil have nogle af dem i sort hvid, skal du bare sige til.

Jeg kan også hjælpe med at lave smukke fremkaldeldelser, og få billeder rammet ind, hos min dygtige leverandør i Sorø. Se min hjemmeside for priser: http://savagefoto.dk/priser-fotograf-sjaelland/

og når alt det så er sagt, vil jeg slutte af med igen at sige tusind tak fordi du netop har valgt mig som din fotograf. Jeg vil glæde mig rigtig meget til at se dig.

For at du får de bedste graviditetsbilleder bør du grundigt undersøge markedet inden du vælger en.

Så sæt dig ned og tag en tænker og find ud af hvad der er vigtigt for dig. Jeg har lavet en liste over nogle af de overvejelser som du bør gøre dig inden du booker et graviditets shoot.

  • Betyder fotografens køn noget? Du skal skifte foran fotografen og måske posere iført undertøj eller slet intet, derfor er det en god idé at finde ud af om du foretrækker en kvinde frem for en mand. Og om det er rart at den der tager billedet har prøvet hvordan det er at være gravid på egen krop.
  • Hvilken type billede vil du have? Skal det udelukkende være studiebilleder eller vil du gerne have mulighed for også at få taget nogle billeder udendørs? Fotografer har forskellige specialer og for nogen er det ikke muligt at lave både studie og udendørsbilleder ved den samme shoot som det er hos mig.
  • Kig fotografernes online gallerier grundigt igennem og se om der er en type billeder der tiltaler dig mere end andre. Det æstetiske udtryk skabt af fotografer er meget individuelt så det er altid en god idé at se om det man ønsker er noget fotografen har erfaring med. jeg modtager gerne inspiration og idéer fra mine kunder så hvis der er noget specielt ud ønsker så bare sig det til mig ved bookingen og hvis du har foto eksempler på det du leder efter så send dem endelig til mig så jeg kan skabe det du leder efter.
  • Geografi – betyder det noget hvor fotografen befinder sig? Jeg er f.eks. placeret centralt til gravid fotografering på Sjælland, ved motorvejen, og med Intercity tog hver halve time.
  • Har du noget specielt at tage på eller er det svært at finde flatterende tøj? Jeg har investeret i flere forskellige typer graviditetskjoler som er designede til at se lækre ud på billeder. Og du får frit valg mellem dem alle. Jeg har også en kimono som gør sig godt på studiebillederne. Dette punkt er supervigtigt at forholde sig til da blok farverne i mine kjoler skaber en ro i billederne som sætte fokus udelukkende på dig og maven.
  • Betyder det noget om fotografen har erfaring med graviditetsbilleder? Hvis det ikke er noget du har tænkt over, så er det en god idé lige at gøre det. Graviditetsbilleder er ikke almindelige billeder, de kræver at man ved hvilke vinkler der fungerer bedst, samt hvordan tøj, lys og posering interagerer. Derfor skal du gøre dig selv den tjeneste at overveje om du helst vil have en erfaren graviditetsfotograf. Dette er især vigtigt da det er en flygtig periode det drejer sig om, så vær sikker på at du har valgt den rigtige fotograf når du booker.

Hvis du vil vide mere om gravid fotografering på Sjælland så tøv endelig ikke med at kontakte mig

Og vil du gerne browse mit galleri igennem eller se priser og anmeldelser så se min hjemmeside www.mavebillede.dk

Specialer

Læs mere her

fotograf gravid, gravid billeder, gravid billeder udendørs, gravid fotograf, gravid fotografering, gravid fotografering Sjælland, gravid kjole til fotografering, gravidfotografering, graviditets billeder, graviditets fotograf, graviditetsbilleder, graviditetsfotografering, kjole til gravid fotografering

Adresse

Storgade 30 D
4180 Sorø, Denmark

Kontakt

E: info@savagefoto.dk
TEL: +45 53 33 09 25