Kjole til gravid fotografering

Den gode kjole til gravid fotografering

Som gravid gennemgår du og din krop en masse forandringer som kun kan dokumenteres i et begrænset tidsrum. Og som fotograf er det min vigtigste opgave at sikre at din graviditet bliver foreviget, med netop det udtryk du ønsker. Der er dog nogle gode tips, jeg som fotograf af gravide kvinder, kender og som jeg bruger for at få dig til at se allerskønnest ud.

Det vigtigste er at du føler dig godt tilpas under fotograferingen. Din graviditetsglød skal optimeres, så jeg kan skabe billeder du vil elske lige så meget i morgen, som om 20 år. Jeg har af samme grund købt mange graviditetskjoler der er specielt designede til graviditetsfotografering.

Kjolernes snit og udskæringer

De kjoler jeg har investeret i er specielle graviditetskjoler, som er lavet med henblik på at få dig og din gravide mave til at fremstå på den smukkeste måde, når du bliver fotograferet. Kjolerne findes i tre forskellige silhuetter og flere forskellige farver, så du har rig mulighed for at skifte udtryk under dit fotoshoot. Indsæt link til kjole galleri

Alle kjoler er designede specifikt til graviditets fotografering og fremhæver derfor din graviditet ved brug af det populære empire snit, der går lige under brystet, dog uden de store Jane Austin skørter der distraherer fra din mave. Samtidig hjælper kjolerne med at skjule de områder der ikke ser helt ud som de gjorde, inden man blev gravid. F.eks. har nogle kjoler lange ærmer, mens andre har smallere stropper eller en bardot udskæring. Fælles for dem alle er at de er lange, og skaber en smuk og meget fotogen silhuet, når du har den på.

Komfortable og tætsiddende

Samtidig er stoffet lækkert og blødt og strækker sig uden problemer, så de sidder flot og kropsnært ligegyldig om du er en str. 34 eller 44. Det er helt bevidst at farverne er solide eller “block colours” da mønstre er distraherende for øjet. Af samme grund er kjolerne lavet af blødt og komfortabelt stof, som bare falder perfekt under en fotografering.

Hår, make-up og styling

Det er vigtigt at du sørger for at dit hår sidder på en måde som du elsker og at din make-up er lagt, så den udtrykker hvem du er. Eller du kan selvfølgelig booke en super lækker omgang styling i mit studie inden dit shoot. Det er super populært og giver virkelig det der ekstra ‘wow’ til dine billeder.

Forevigelse af en flygtig periode

Som jeg skrev i begyndelsen så handler det hele om at sikre at du og din mave bliver foreviget på en måde du elsker og derfor har jeg sikret mig at alle de eksterne faktorer der påvirker udtrykket er helt optimale, så du bare skal møde op frisk og klar på en omgang graviditets fotografering, hvor vi får skabt de mest fantastiske billeder der vil være vidnesbyrd om den totale forandring din krop gennemgår i nogle få korte, men livsændrende måneder i det liv.

Hvis du er interesseret i en booking eller har spørgsmål så tag endelig kontakt til mig. Du kan også læse mere om hvordan du vælger den rette graviditetsfotograf og hvilke spørgsmål du med rette bør stille dig selv inden du booker i min blog her. 

Hvid du vil se mere om graviditetsfotografering så kig endelig på min hjemmeside www.mavebillede.dk hvor du kan finde anmeldelser, priser, galleri og meget mere

Se også…

Priser på graviditetsfotografering

Kjoler til gravid fotografering

Gravid billeder: Mit galleri

Book dit gravid fotoshoot

fotograf gravid, gravid billeder, gravid billeder udendørs, gravid fotograf, gravid fotografering, gravid fotografering Sjælland, gravid kjole til fotografering, gravidfotografering, graviditets billeder, graviditets fotograf, graviditetsbilleder, graviditetsfotografering, kjole til gravid fotografering

Adresse

Storgade 30 D
4180 Sorø, Denmark