Graviditetsbilleder

Det smukke og personlige graviditetsbillede

❤ Trænger du til at forkæle dig selv og samtidig få t minde for livet?

❤ Leder du efter en graviditetsfotograf der kan guide dig hele vejen igennem fotoshootet?

❤ En fotograf der kan klæde dig på i fantastiske kjoler og sørge for lækker styling?

So kan du nu booke et fotoshoot ude i naturen, indenfor i studiet eller begge dele, hos en af Sjællands måske bedste gravid fotografer.

  Jeg vil gerne booke en tid til:
  Gravid fotografering i studietGravid fotografering udenforGravid fotografering både ude og indeNyfødt fotografering


  Hvordan fandt du mig?
  GoogleFacebookInstagramPersonlig anbefaling

  Det er blevet utrolig populært at få taget professionelle gravid billeder, og det giver så god mening at forevige netop denne specielle tid i både dit og barnets liv.

  At skabe de bedste graviditetsbilleder kræver god erfaring som fotograf. Det er netop derfor jeg har brugt en masse energi på at mestre kunsten at tage super flotte gravidbilleder. Bare tag et kig forbi mit galleri!

  Priser på graviditetsfotografering

  Kjoler til gravid fotografering

  Gravid billeder: Mit galleri

  Den gode stemning

  Når jeg fotograferer gravide kvinder, er det min fornemmeste opgave at skabe en god atmosfære. DU skal have det rart, føle dig afslappet og i trygge hænder. Selvom du måske har vand i kroppen, ondt i bækkenet eller bare har lyst til at sove hele dagen, så lover jeg dig at vi nok skal få taget nogle fantastiske billeder 🙂

  Til mine fotoshoots er der altid god tid til både at prøve kjoler, tage billeder og sludre lidt om alt det spændende som venter forude. Så stol på mig som fotograf, og bare tag dit bedste humør med.

  Graviditetskjoler til fotografering

  Jeg har investeret i en hel garderobe af forskellige graviditetskjoler og fælles for dem alle er at de er ensfarvede. Grunden til jeg bruger blok-farver er fordi det skaber en ro i billederne og sikrer at fokus udelukkende er på dig og din mave. Desuden fungerer blokfarverne rigtig godt når der tages billeder udendørs da spillet i træer, blade, søer og skove bliver et smukt back-drop men du står der i en ensfarvet kjole og kræver øjets fokus. Så hvis du skal have dit eget tøj med, kan det give bonus at vælge noget uden alt for mange mønstre på.

  Gravidbilleder iført undertøj

  Hvis du skal have taget studiebilleder iført undertøj, skal det selvfølgelig være dit aller lækreste eller sødeste sæt. Det kan godt betale sig at bruge lidt tid derhjemme foran spejlet, eller tage en tur ud og shoppe for at finde det rigtige sæt. Vælg noget der sidder rigtig fint på din krop som den er netop nu. Jeg ved lige præcis hvordan du skal stå, sidde og ligge for at se dejlig ud med stor mave på.

  Du er i centrum

  Gode graviditetsbilleder kræver en dedikeret fotograf som har lært sit fag og ved hvordan en gravid kvinde ser aller smukkest ud. Det er det jeg kan (det siger mine kunder i hvert fald :). Jeg fotograferer gravide kvinder hver uge, og det er et af mine absolut yndlings motiver. Både fordi jeg synes at den gravide krop er helt unik og smuk, men også fordi jeg ved hvor vigtigt netop de minder bliver senere. Og det er rigtig vigtigt for mig at netop DU får de billeder som du gerne vil have.

  Dine idéer og min erfaring

  Der er tusindvis af kreative idéer til det perfekte graviditetsbillede på Instagram og andre steder, og hvis du er særlig vild med et helt specielt billede, så send det endelig til mig inden eller tag det med på dagen. Så sørger jeg for at vi også prøver lige præcis det af under dit fotoshoot.

  Det er også vigtigt at du stoler på mig og min erfaring med netop gravidfotografering. Jeg har altid en plan for mine shoots; jeg kender de gode locations og har en masse ideer til dig, så du kommer til at se allersmukkest ud.

  Hvis du er interesseret i at høre mere om mig som fotograf eller om de graviditetsbilleder jeg tager så kontakt mig endelig. Jeg har også skrevet et blog indlæg der fokuserer på hvordan man vælger den helt rigtige graviditetsfotograf og nogle af de overvejelser man bør gøre sig inden man booker.  Det kan læses her.

  For priser, anmeldelser og anden info så se min hjemmeside www.mavebillede.dk

  fotograf gravid, gravid billeder, gravid billeder udendørs, gravid fotograf, gravid fotografering, gravid fotografering Sjælland, gravid kjole til fotografering, gravidfotografering, graviditets billeder, graviditets fotograf, graviditetsbilleder, graviditetsfotografering, kjole til gravid fotografering

  Adresse

  Storgade 30
  4180 Sorø, Denmark