Graviditetsbilleder

Det gode graviditetsbillede

Der findes mange forskellige typer af graviditetsbilleder og nogle er mere succesfulde end andre. Så her er mit input i forhold til at skabe de bedste graviditetsbilleder.

Din entusiasme og glæde

For det første så er det super vigtigt at du virkelig glæder dig til at få lavet de her billeder. Det er underordnet om du har vand i kroppen eller føler dig utilpas for jeg har taget utallige graviditetsbilleder og ved hvordan jeg får dig til at se smuk og lækker ud. Men den opgave bliver lidt svær hvis du ikke rigtig har lyst til at få taget graviditetsbilleder. Så det allervigtigste er at du kommer frisk på en sjov oplevelse og at du stoler op min dømmekraft . Jeg ved hvad jeg laver og mit vigtigste job er at du får en god oplevelse og så skal jeg nok sørge for at du får nogle fantastiske billeder.

Iført undertøj

Hvis du skal have taget studiebilleder iført undertøj skal du bruge lidt tid på at finde det rigtige understøj der sidder pænt, ikke for stramt og sørge for at under og overdel matcher farve og stilmæssigt og så skal jeg nok sørge for at du poserer på den helt rigtige måde så jeg får dig og din mave fra de bedste vinkler og viser det smukke og vidunderlige ved din graviditet.

Graviditetskjoler

Jeg har købt flere forskellige graviditetskjoler og fælles for dem alle er at de er ensfarvede. Grunden til jeg bruger blok-farver er fordi det skaber en ro i billederne og sikrer at fokus udelukkende er på dig og din mave. Desuden fungerer blokfarverne rigtig godt når der tages billeder udendørs da spillet i træer, blade, søer og skove bliver et smukt back-drop men du står der i en ensfarvet kjole og kræver øjets fokus.

Du er i centrum

Gode graviditetsbilleder kræver en dedikeret fotograf som har lært sit fag og ved hvordan en gravid kvinde ser aller smukkest ud og det er det jeg kan. Jeg er vant til at fotografere kvinder og mit fokus er sagt meget simpelt at få dig til at se fredfyldt og lækker ud. Derfor er mine kjoler også stramme, for hvis du har løst tøj på så ser man slet ikke maven som man skal.

Dine idéer og min erfaring

Der er tusindvis af kreative idéer til det perfekt graviditetsbillede på internettet og hvis du er særlig vild med en specifik idé så lad mig endelig vide det og så vil jeg gerne inkorporere det i dit shoot. Det er vigtigt at du stoler på mig og min erfaring for jeg har altid en plan for mine shoots og det har jeg fordi jeg ved hvor de gode locations er og hvor og hvordan du ser smukkest ud. 

Hvis du er interesseret i at høre mere om mig som fotograf eller om de graviditetsbilleder jeg tager så kontakt mig endelig. Jeg har også skrevet et blog indlæg der fokuserer på hvordan man vælger den helt rigtige graviditetsfotograf og nogle af de overvejelser man bør gøre sig inden man booker.  Det kan læses her.

For priser, anmeldelser og anden info så se min hjemmeside www.mavebillede.dk

fotograf gravid, gravid billeder, gravid billeder udendørs, gravid fotograf, gravid fotografering, gravid fotografering Sjælland, gravid kjole til fotografering, gravidfotografering, graviditets billeder, graviditets fotograf, graviditetsbilleder, graviditetsfotografering, kjole til gravid fotografering

Adresse

Storgade 30 D
4180 Sorø, Denmark

Kontakt

E: info@savagefoto.dk
TEL: +45 53 33 09 25