Forskellige typer graviditetsbilleder

Her er nogle eksempler på et par af de mest populære gravidbilleder

Stranden til gravid fotografering

Graviditetsbilleder på stranden er til dig der ønsker smukke, idylliske og romantiske billeder i sandet, på badebroen og i de rustikke klitter. Der er heldigvis mange lækre strande i Danmark som hver især har noget at byde på. Nogen af dem ligger endda så tæt op ad skoven, at man kan få begge dele med i sit fotoshoot. 

Tag Storesøster eller Storebror med til gravid fotoshoot

Denne type billeder fanger de forventningsfulde følelser som storesøster/storebror føler indeni. Denne type foto udføres på en naturlig og autentisk måde, således at den forventningsfulde og begejstrede energi hos storesøster/storebror skinner igennem på billedet.

Gravid Parbilleder

Her får i et evigt minde om den kærlighed der skabte jeres baby. Parbilleder kan udføres på mange måder; de kan være intime og så kan de være eventyrlige i lange flotte kjoler.

Uanset hvad I vælger, så kan det vidst ikke blive mere tydelige, at der ligger en kærlighedsbaby i maven!

  1. Familiebilledet

Nu skal far, mor og søskende alle i spil! Her er der mulighed for at få de sødeste billeder hvor storebror eller storesøster interagerer med den gravide mave. Familiebilledet er den slags minder alle bør forevige!

  1. Silhuetter

Er der noget smukkere end silhuetten af en gravid kvindes krop?

Denne type billede kan få forskellige udtryk, alt efter om du ønsker en mørk eller en lys baggrund. Hvis du er til enkle og elegante billeder, som fungerer godt i sort/hvid, så er et silhuetbillede det perfekte match!

  1. Glem ikke det pelsede familiemedlem

Hvis du har en hund i familien er det oplagt at inkludere den i dine gravidbilleder. Jeres hund er en del af den familie, som baby kommer ind i. Derudover vil jeres pelsede familiemedlem helt sikkert blive babys trofaste ven og beskytter.

Læs mere

Graviditets fotografering: Den helt rigtige lokation til dit gravid fotoshoot

Graviditets fotografering: Den helt rigtige lokation til dit gravid fotoshoot

Mine gravid fotoshoots udenfor er super populære, og med god grund. Naturen, gamle bygninger, strande, søer og skove byder på helt fantastiske kulisser til de perfekte gravidbilleder.

Hvis du har et specielt ønske til hvor dine billeder skal tages, hører jeg dem gerne; vand, skov, slot osv. Jeg holder til i Sorø, og bruger derfor oftest de muligheder som området byder på – og det er ikke så lidt.

Her kommer et par af mine mest populære lokationer til gravid fotografering…

Gravid fotografering i Akademihaven i Sorø

Når det kommer til muligheder for storslået variation på et enkelt fotoshoot, så har Sorø Akademihave nærmest det hele. Porten til den gamle park ligger for enden af Storgade hvor mit studie også ligger. Det er dejligt praktisk, og betyder at vi kan mødes inde i varmen og kigge alle mine kjoler igennem, inden vi ’smutter’ ud i det grønne. ALLE årstider er fantastiske i Akademihaven, og fordi jeg bevæger mig der hver eneste uge, er jeg altid opmærksom på hvad naturen specielt har at byde på lige på det tidspunkt hvor du skal have taget dine billeder. De gamle bygninger byder på både storslåede og romantiske baggrunde, og de mange bade og udkigsbroer ved Sorø sø er som skabt til at stå på i smukke kjoler.

Gravid billeder på stranden

Vand ER bare flot, og til dem gerne vil have taget gravidbilleder på stranden, er det klart en fordel at vælge et fotoshoot i de tidligere eller sene timer på dagen. Her er lyset nemlig ideelt, og hvem kan stå for en gravid silhuet i solnedgangen.

Jeg bruger oftest Kirke Stillinge strand, som både byder på sand og smukke støvet grønne klitter. Du kan nemt parkere ved toppen af vejen ned til stranden, og nappe en is i farten fra Circus Is, hvis de har åbent når du får taget billeder.

Mavebilleder i Solgårdsparken i Køge

Den smukke, hvide pavillon i hjertet af parken byder på den fineste ramme til både gravid- og børnebilleder. Lige ved siden af, strækker en smuk sort bro sig over vandet, og de gamle piletræer laver det smukkeste tæppe af blide lysegrønne flimmerfarver.  Desuden ligger vandet på den modsatte side af vejen der løber forbi parken, så hvis sol og vejr er til det, kan man slå to fluer med et smæk netop her.

Går du og drømme om de helt perfekte graviditetsbilleder? Så skriv til mig via siden her. Sammen skal vi nok finde den perfekte lokation og tidspunkt.

Læs mere

Graviditets fotografering

Graviditets fotografering

Går du og drømmer om de helt rigtige graviditets billeder? Du har måske opdaget for nylig at I venter et barn, eller måske har du allerede rundet uge 37 og pludselig fået lyst til at få maven foreviget. 

Graviditets fotografering: Din fotograf

Som ‘gravid fotograf’ tager jeg i dag mavebilleder hver uge, og det er absolut et af de emner som jeg nyder allermest. 

Jeg er 38 år og har to dejlige drenge fra 2014 og 2019. Under min sidste graviditet fik jeg taget billeder flere gange. Det fik jeg nemlig slet ikke gjort første gang, og nøj hvor er jeg ærgerlig over det i dag.

Jeg ved lige præcis hvordan det er at stå både foran og bag kameraet. or mig var det vigtigt at hende der tog billederne, kunne sætte sig ind i min situation. Ja, jeg indrømmer gerne at jeg foretrak en fotograf som selv var mor. hun vidste lige præcis hvordan jeg havde det; ondt i bækkenet, følte mig som en hval og skulle lige kaste op et par gang undervejs! 

Anbefalet til graviditets fotografering

Mine kunder anbefaler mig ikke kun fordi jeg tager gode billeder. Det er mindst lige så meget hele oplevelsen af deres graviditets fotografering som de mindes med glæde. Og det er absolut mit mål og ønske at det netop skal være både hyggeligt og sjovt at være til fotograf. For det er jo de færreste af os som er modeller i hverdagen, og derfor lover jeg at styre slagets gang. Du skal bare møde op 🙂 

Guide til graviditets fotografering

Når du booker mig til din graviditets fotografering, modtager du med det samme min guide til netop den type fotoshoots,  via email. Her står der alt hvad du skal vide, inden det bliver din tur.

Er du stadig i tvivl om det er mig der skal tage dine gravid billeder? Så tag en tur rundt på min hjemmeside og læse om mine…

Priser på graviditetsfotografering

Kjoler til gravid fotografering

Gravid billeder: Mit galleri

Book dit gravid fotoshoot

For priser, anmeldelser og anden info så se resten af min hjemmeside www.mavebillede.dk

Læs mere

Gravid Foto

Gravid Foto

Leder du efter den helt rigtige graviditets fotograf? Det kan jeg godt forstå. For hvad enten du elsker eller hader at være gravid, så er det en kort og unik tid i dit liv.

Det kræver både erfaring og engagement som fotograf, at skabe en serie smukke, naturlige og lækre billeder af gravide kvinder. 

Gravid foto: Mine egne mavebilleder

Jeg er mor til to, og var absolut ikke nogen fan af at være gravid. Med den første, fik jeg slet ikke taget billeder. DET er jeg ærgerlig over i dag. Så med nummer to, var jeg til gravid fotograf hele 2 gange! Det var nogle skønne oplevelser, og billederne hænger flere steder i vores hjem til minde om tiden hvor vi gik og ventede på vores lille mirakel. 

Anbefalet gravid fotograf

Om jeg skal købe en ny bil, et nyt kamera eller booke en fotograf til mig selv, så er det bedste altid en personlig anbefaling. På min Facebook side ligger der tæt på 200 5-stjernede anmeldelser; så der kan du få et godt indtryk af hvad andre synes om både deres billeder men også deres oplevelse hos mig.  

Overvejer du at booke mig til at tage dine gravid billeder, så vil jeg anbefale at du tager en tur forbi mit galleri af gravidbilleder og siden med personlige anbefalinger. Er det vigtigt for dig at fotografen har en bred garderobe af kjoler til gravid fotografering, kan du tage et kig ‘i mit skab’ på denne side.

Se også…

Priser på graviditetsfotografering

Kjoler til gravid fotografering

Gravid billeder: Mit galleri

Book dit gravid fotoshoot

www.mavebillede.dk

Læs mere

Graviditets billeder: Gravid fotografering Sjælland

Graviditets billeder: Gravid fotografering Sjælland

For at du får de bedste graviditetsbilleder bør du grundigt undersøge markedet inden du vælger en.

Læs mere

Kjole til gravid fotografering

Kjole til gravid fotografering

Den gode kjole til gravid fotografering: Hvad skal man tage på så man får de flotteste billeder? Det ved jeg, heldigvis 🙂

Læs mere

Graviditetsbilleder

Graviditetsbilleder

Der findes mange forskellige typer af graviditetsbilleder og nogle er mere succesfulde end andre. Så her er mit input i forhold til at skabe de bedste graviditetsbilleder

Læs mere

Gravid billeder udendørs

Gravid billeder udendørs

Mange spørger mig om de kan få taget deres gravid billeder udendørs og svaret er selvfølgelig kan du det.

Læs mere

Gravid billeder – Nej tak og dog…

Gravid billeder – Nej tak og dog…

Har du fravalgt at få taget gravid billeder fordi du har nogle bekymringer eller spørgsmål, så læs endelig min liste igennem nedenfor. Her prøver jeg at svare på alle de spørgsmål og adressere de bekymringer man kan have inden man stiller op foran en professionel graviditetsfotograf.

Læs mere

Graviditets billeder

Graviditets billeder

Jeg har to børn og ingen graviditetsbilleder, bortset fra det dårlige selfie taget på badeværelset. Det er grynet, dårligt fokuseret og underbelyst. Under mine graviditeter tænkte jeg slet ikke på at få taget professionelle billeder. Jeg kan helt ærlig sige at tanken aldrig strejfede mig eller min mand, at det kunne være en god idé.

Læs mere

Gravidfotografering – praktiske oplysninger

Gravidfotografering – praktiske oplysninger

Når du har besluttet dig for at få foretaget en gravidfotografering så er det en god idé at overveje hvilke ting du kan tage med til shootet. Nedenfor har jeg lidt praktisk information om hvad der kunne være godt at overveje inden du skal på shoot både praktiske ting at tage med, men også overvejelser om der skal andre med på billederne.

Læs mere

Graviditets fotograf

Graviditets fotograf

Jeg har valgt at fokusere på at være graviditets fotograf, fordi det er så enestående og unikt et tidspunkt i vores liv. Det er et flygtigt øjeblik og jeg elsker at fange den kærlighed som bruser frem i gravide kvinder og deres partnere.

Læs mere

Gravid fotografering – Indendørs eller udendørs

Gravid fotografering – Indendørs eller udendørs

En gravid fotografering kan finde sted både indenfor og udenfor. Jeg har et godt kendskab til forskellige lokationer rundt omkring på Sjælland og jeg har også et hyggeligt studie hvor vi kan tage nogle indendørsbilleder. Jeg har også forskellige sets, så vi sagtens kan skabe flere meget forskellige udtryk ved et indendørs shoot.

Læs mere

Graviditetsfotografering – Au Naturale

Graviditetsfotografering – Au Naturale

Der er rigtig mange der ønsker graviditetsbilleder uden tøj og det er derfor noget jeg har specialiseret mig i. Ønsker du en sådan type billeder så kontakt mig endelig her. Nedenfor kan du læse lidt om hvad der sker til et shoot og hvilke ting det er en rigtig god idé at have forberedt på forhånd.

Læs mere

Fotograf gravid – fotoshoots, billeder og det idéelle tidspunkt

Fotograf gravid – fotoshoots, billeder og det idéelle tidspunkt

Når du har besluttet dig for at få taget graviditetsbilleder er et af de første spørgsmål der typisk popper op- hvornår? Det kan alverdens søgemaskiner også skrive under på da termerne “fotograf gravid” er nogen af de mest almindelige i forbindelse med booking af et graviditets-fotoshoot

Læs mere

Gravid fotograf – Hvad går det egentlig ud på?

Gravid fotograf – Hvad går det egentlig ud på?

Mange går rundt med en voksende mave og tænker på om graviditetsfotografering er noget for dem. Af den grund har jeg lavet en lille introduktion til hvad det er, hvordan det foregår og hvorfor det er noget du bør overveje.

Læs mere

Flere gravide vælger at få taget mavebilleder

Flere gravide vælger at få taget mavebilleder

Gravid fotografering er steget i popularitet, og mange vælger nu at forevige maven, og den helt specielle stemning omkring de sidste måneder, hos en professionel. Graviditets fotograf, Christina Søs Savage, som har udviklet et koncept der netop handler om at tage smukke og naturlige mavebilleder…

Læs mere

Information om gravidfotografering

Her er nogle af mine mest populære sider… Gravid fotografering Gravid billeder Foto gravid Graviditetsbilleder Mavebilleder Graviditets foto Gravid fotograf Graviditets billeder

Læs mere

Foto af gravid mave

Foto af gravid mave

Nu nærmer efteråret sig, og derfor er der gode billeder i vente. Den danske natur bliver nemlig rigtig flot

Læs mere

Profesionelle gravid billeder

Profesionelle gravid billeder

Jeg har netop fået nye kjoler ind til fotograferingen, hvilket giver dig en masse at vælge i mellem.

Læs mere

Book fotograf

Book dit gravid fotoshoot her

Fotopriser

Se mine priser på fotografering og billeder

Ikke sikker?

Tag et kig på nogle af mine gravidbilleder inden du booker

Adresse

Storgade 30
4180 Sorø, Denmark